Ομόφωνη επανεκλογή της Ευαγγελίας Λιακούλη

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Π. ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 17:00

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του μη κερδοσκοπικού φορέα του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ –ΟΡΦΕΑΣ, με τη συμμετοχή όλων των αυτοδιοικητικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων που αποτελούν τους εταίρους του Κέντρου.

Οι φορείς εξήραν στο σύνολό τους το έργο του απερχόμενου Δ.Σ., δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το Εργαστήρι Ζωής, καθώς και τη μεγάλη διάκριση που διεκδικεί το Κέντρο, το Βραβείο Πρόληψης Pompidou 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ ζήτησαν ομόφωνα να παραμείνει στο τιμόνι του Κέντρου η απερχόμενη πρόεδρος Ευαγγελία Λιακούλη, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της πρωτότυπο έργο και δράση, ενώ το ίδιο πρότειναν και για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο την περιφερειακή σύμβουλο - δικηγόρο Ευαγγελία Λιακούλη, Αντιπρόεδρο τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Δεληγιάννη, Γραμματέα τον π. αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καλομπάτσιο, Ταμία τον εκπαιδευτικό Βασίλη Σίμο, Υπεύθυνο Δημ. Σχέσεων τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γεωργάκη, Συντονιστή του Δικτύου Φορέων τον ιατρό και περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Πινακά και Εκπρόσωπο των εργαζομένων την Ντίνα Κασούμη.

Μετά την εκλογή της, η Πρόεδρος κ. Ε. Λιακούλη δήλωσε:

« Η συγκίνησή μου σήμερα περισσεύει. Η τιμή που μας επιφύλαξαν όλοι οι φορείς του τόπου μας ήταν μεγάλη. Τα λόγια τους είχαν αξία, γιατί φωτίζονταν από την ψυχή τους και αυτό με συνεπαίρνει, καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από το να βλέπεις όσα εμπνεύστηκες και αγάπησες, να προχωρούν και να προκόβουν, ανάμεσα πλέον σε πολλούς ανθρώπους. Ξεκινήσαμε με την ιδέα να μπορέσουμε έστω να φύγουμε από το τριάρι διαμέρισμα της Κούμα που στεγαζόταν το Κέντρο. Σήμερα, έχουμε εκδηλώσεις με χιλιάδες πολίτες, δημιουργήσαμε το μεγάλο καμάρι μας, το «Εργαστήρι Ζωής» στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο, σχετιζόμαστε με όλους τους φορείς. Νιώθουμε ότι άξιζαν οι μάχες που δώσαμε. Το Εργαστήρι μας σήμερα διεκδικεί το ευρωπαϊκό βραβείο Pompidou 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο που ομόφωνα στήριξε το εγχείρημα, τα μέλη όλων των ΔΣ, τους φορείς μας, τα στελέχη μας και βεβαίως τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο του τόπου μας. Σήμερα, δηλώνω ικανοποιημένη γιατί σε επιστημονικό επίπεδο καταφέραμε στη Λάρισα να συναντηθεί η Πρόληψη και η Τέχνη και από το πάντρεμά τους να γεννηθεί η Τέχνη της Ζωής - το «Εργαστήρι» μας. Δηλώνω όμως ευτυχισμένη, γιατί καταφέραμε στη Λάρισα, σε επίπεδο κοινωνίας, μέσα από τη συλλογική δράση και με αιχμή το Εργαστήρι μας, να επικοινωνούμε μεταξύ μας χιλιάδες άνθρωποι, να βαθαίνουμε τις σχέσεις μας και κυρίως να νιώθουμε ότι είμαστε «όλοι μαζί». Αυτό, το σπουδαίο «όλοι μαζί», είναι ακριβώς αυτό που νιώθω ότι μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass