Στο 2ο Festival Αιγάνης o Γ. Μανώλης

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2018 15:42

Στο 2ο Tunnel Festival Αιγάνης 2018, την Παρασκευή το βράδυ, στο Θέατρο Αιγάνης, βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Βλάχο, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία – αφιέρωμα προς τιμή του Στέλιου Καζαντζίδη, μια από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Το αφιέρωμα περιλάμβανε αφηγήσεις από τον δημοσιογράφο, πρώην υφυπουργό και συγγραφέα Γιώργο Λιάνη, ο οποίος περιέγραψε τον Στέλιο Καζαντζίδη, όπως τον έζησε ο ίδιος μέσα από τις δημοσιογραφικές τους συναντήσεις και την τριαντάχρονη φιλία τους και σε γεγονότα γνωστά ή άγνωστα από την πολυτάραχη ζωή του μεγάλου αυτού τραγουδιστή που περιέχονται στο βιβλίο του Στέλιος Καζαντζίδης, « Η Φωνή, η Ψυχή, η Ζωή του». Παράλληλα μουσικό σχήμα απέδωσε γνωστά τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή. Το μουσικό σχήμα που απέδωσε τα τραγούδια αποτελούσαν οι Κώστας Γεωργάκης (μπουζούκι-φωνή), Γιώργος Γιργωλάς (κιθάρα-φωνή), Μάκης Καραλιάς (πλήκτρα), Θάνος Παπαγεωργίου (κιθάρα-φωνή) και Βασίλης Στώλης (μπουζούκι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass