ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δυναμική συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2018 15:28

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ συμμετείχε και φέτος στο Φεστιβάλ Πηνειού του Δήμου Λαρισαίων. Και τα τρία Σώματα του Ε.Ε.Σ. (Κοινωνική Υπηρεσία ,Νοσηλευτική Υπηρεσία, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών –Διασωστών-Ναυαγοσωστών) παρουσίασαν τις δράσεις τους στους πολίτες που επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ.


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ Πηνειού συμμετείχε με έναν μεγάλο αριθμό εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας που σε ειδικό περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων ενημέρωνε τους πολίτες για τις πολυάριθμες δράσεις της σε ψυχοκοινωνικές δομές, σε άπορες οικογένειες, άστεγους, πρόσφυγες κ.λπ.. Επίσης σε καθημερινή βάση λειτουργούσε πρόγραμμα «Παιγνιδιοθήκης» για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ με σκοπό να βοηθήσει να γίνει πιο ευχάριστη η επίσκεψη των παιδιών στον χώρο του Πηνειού.
Η Νοσηλευτική υπηρεσία και οι εθελοντές της ενημέρωναν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ για θέματα Ά Βοηθειών και προγράμματα Νοσηλευτικής που πραγματοποιεί σε ιατρικές δομές της πόλης, ενημέρωνε για μαθήματα Ά Βοηθειών σε πολίτες και
έκανε εγγραφές δοτών μυελού των οστών ενώ παράλληλα είχε ιατρείο τις ημέρες των εκδηλώσεων.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών –Διασωστών και Ναυαγοσωστών ενημέρωνε τους συμπολίτες μας στο Φεστιβάλ για θέματα παροχής Α’ βοηθειών και διάσωσης σε πολυάριθμες δράσεις που καθημερινά καλούνται από φορείς να προσφέρουν (σε αθλητικές δραστηριότητες, ατυχήματα, πυρκαγιές κ.λπ.) και για προγράμματα εκπαίδευσης πολιτών.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ είχαν την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass