Δακτυλιώσεις πουλιών στον Ολυμπο

ΘΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 15:22

Στο πλαίσιο του προγράμματος παρακολούθησης ειδών πανίδας και χλωρίδας, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου διοργανώνει θερινή δακτυλίωση πουλιών εντός της περιοχής ευθύνης του.

Οι δακτυλιώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία και με επικεφαλής τον δρ Χαράλαμπο Αλιβιζάτο, μέλος του ελληνικού Κέντρου Δακτυλίωσης Πουλιών και της Επιστημονικής Επιτροπής του ΦΔΕΔ Ολύμπου, από την Παρασκευή 6 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το μεσημέρι. Οι ώρες των δακτυλιώσεων θα είναι 06:00 με 12:00 και 17:00 με 22.00.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δακτυλιώσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Δήμητρα Γιάννακα (ΦΔΕΔ Ολύμπου) στα τηλέφωνα 23520-83000 & 6997-063.957 και με τον Δρ. Χαράλαμπο Αλιβιζάτο στο 6973-663.662. Προτείνεται οι συμμετέχοντες να είναι κατάλληλα εφοδιασμένοι με ρούχα για ύπαιθρο σε συνθήκες υψομέτρου 1.000 m, φακό κεφαλής, καπέλο, αντηλιακό, εντομοαπωθητικό και καταπραϋντικό για τσίμπημα εντόμων.

Για την καλύτερη οργάνωση της δράσης και για τη διεξοδική πληροφόρησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα για τη συμμετοχή σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass