«Ξεκίνησε το τέλος του “αυτοκράτορα”»

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 4η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:30

«Όταν ο κ. Αγοραστός δηλώνει ότι “λυπάται που πίστεψε” τον κ. Σκουρλέτη, εμείς καταλαβαίνουμε ότι προφανέστατα διαισθάνεται πως και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το τέλος του “αυτοκράτορα”» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνονται τα εξής: «Η αρχή του τέλους… Τα όρια της πατριδοκαπηλίας ξεπέρασε πλέον, με τη δημόσια κριτική του προς την κυβέρνηση, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός.

Αφορμή υπήρξε η συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022, στην οποία αποδόθηκε ο τίτλος “ζητώ συγγνώμη που πίστεψα τον κ. Σκουρλέτη”, η αιτία όμως βρίσκεται στην αγωνιώδη του προσπάθεια να χαϊδέψει τ’ αυτιά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνοντας επάξια τη σκυτάλη από τον… συνοδοιπόρο του κ. Πατούλη.

Όταν αυτός δηλώνει ότι “λυπάται που πίστεψε” τον υπουργό Εσωτερικών, εμείς καταλαβαίνουμε ότι προφανέστατα διαισθάνεται πως και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το τέλος του «αυτοκράτορα».

Προξενεί δε αλγεινή εντύπωση η προσπάθεια του κ. Αγοραστού να συνεχίσει την υπεράσπιση αυτού που ο ίδιος χαρακτηρίζει “υπερκομματικό πατριωτισμό” στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.

Ο περιφερειάρχης, όπως και κάθε Έλληνας, γνωρίζει πολύ καλά ότι με το κλείσιμο της 4ης Αξιολόγησης και την επακόλουθη καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, κατάσταση την οποία ούτε να διανοηθούν κατάφεραν με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις της περιόδου της κρίσης.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτήν την κανονικότητα τους αμέσως επόμενους μήνες και στο τέλος της τετραετίας να την αποτιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass