Γιορτή για μικρούς και μεγάλους

ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 22:26

Σείστηκε το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, χθες το απόγευμα, από τα γέλια των λιλιπούτειων μαθητών των παιδικών σταθμών της Λάρισας και από τα χειροκροτήματα των περήφανων γονιών και παιδαγωγών.

Το ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού φέτος ήταν διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά. Εκατοντάδες γονείς και μαθητές κατέκλυσαν το Κηποθέατρο για να παρουσιάσουν τη δουλειά όλης της χρονιάς. Μουσική, χορός και θέατρο ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, καλωσόρισε παιδιά και γονείς και τους ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους στο έργο των παιδικών σταθμών. «Μια ακόμη χρονιά δημιουργικής προσπάθειας ολοκληρώνεται. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων έχουν την αναγνώριση και τη θέση που τους αξίζει. Δύο χιλιάδες παιδιά σε 26 παιδικούς σταθμούς απολαμβάνουν της φροντίδας που τους αξίζει, ενώ το παιδαγωγικό έργο που συντελείται είναι απόλυτα αναγνωρισμένο, ποιοτικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει καταφέρει να στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τις δομές», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Παράλληλα, ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει στην κατεύθυνση της στήριξης των οικογενειών π.χ. αύξηση θέσεων στα βρεφονηπιακά τμήματα, διαφάνεια στη μοριοδότηση, σύγχρονες υποδομές και προγράμματα λειτουργίας των παιδικών σταθμών το καλοκαίρι καθώς και κατασκήνωσης. Τέλος, κάλεσε τους γονείς να τον επισκεφτούν για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ή όποια πρόταση έχουν να υποβάλουν για την καλύτερη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει τα παιδιά τους με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού. Τέλος, ανέφερε ότι στόχος του προσωπικού των παιδικών σταθμών είναι να προετοιμάσει τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για τις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Η παράσταση των προνηπίων όλων των παιδικών σταθμών ενθουσίασε τους γονείς που συγκινημένοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους να τραγουδούν, να παίζουν μουσική και να χορεύουν, πλαισιωμένα από ένα όμορφο εικαστικό σκηνικό βγαλμένο από τα παραμύθια.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass