«Εχουμε κυβέρνηση επαγγελματιών τακτικιστών»

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 22:21

Στην πόλη της Λάρισας για να συναντηθεί με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης του «Ποταμιού», βρέθηκε ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, κ. Γιώργος Γκαρής.

Ο ίδιος βέβαια διατηρώντας και την ιδιότητα του μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την προσπάθεια εξισορρόπησης που αν μη τι άλλο χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική.
«Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλουμε να έχουμε μια ακόμα συνάντηση με την οργάνωση του Ποταμιού καθώς σε πολιτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον να ενεργοποιήσουμε τη βάση μας και να μιλήσουμε με τα στελέχη μας και να συνδιαμορφώσουμε το πλαίσιο εκείνο στο οποίο θα προχωρήσουμε ως οργανωμένη βάση κόμματος, ταυτόχρονα συμμετέχοντας στην πολιτική προσπάθεια του τρίτου πολιτικού πυλώνα του Κινήματος Αλλαγής».
Για το αν υπάρχουν διαφωνίες εκ των έσω γύρω απ’ αυτή τη στάση παραδέχθηκε πως υπάρχουν, όμως τόνισε ότι «το Ποτάμι είναι το μοναδικό κόμμα που στο καταστατικό του υποστηρίζει την κάθε άποψη και ειδικά τη μειοψηφική. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές».
Ο κ. Γκαρής βέβαια ως εκπρόσωπος του Ποταμιού χθες εξέφρασε και τις απόψεις του κόμματος για τρία ζητήματα. Το πρώτο είναι αυτό της εξόδου από τα μνημόνια και πόσο «καθαρή» τη χαρακτηρίζει «Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε τη λήξη μιας διαδικασίας» είπε και πρόσθεσε «Αυτό δεν μεταφράζεται ως έξοδο από τα μνημόνια.
Αυτή η κυβέρνηση είναι επαγγελματιών τακτικιστών. Περιμένουμε να δούμε τι έχουν κατά νου και σ’ αυτήν τη βάση θα τοποθετηθούμε. Δεν πρόκειται να υπάρξει καθαρή έξοδος διότι δεν υπάρχουν δημοσιοοικονομικές προϋποθέσεις γι’ αυτό». Για το αν χρειάζεται άμεσα εκλογές η χώρα απάντησε πως «Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησε για αλλαγή πολιτικού σκηνικού» ενώ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων τοποθετήθηκε ως εξής «Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτή η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την ονοματοδοσία. Ποιο είναι το περίφημο όνομα, το οποίο δεν μας έχει ανακοινωθεί».  Πέραν τούτου όμως ανέφερε πως «εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει πως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μια σύνθετη ονομασία αποδεκτή για χρήση απέναντι σε όλους ακόμα κι αν αυτή η ονομασία περιέχει έναν επιθετικό προσδιορισμό. Η όποια ονομασία είναι αυτονόητο πως πρέπει να έχει τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Παρουσία των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας του Ποταμιού, Νίκης Κατσούρα, Κώστα Μπαζάκη, Δημήτρη Σακατζή, Κώστα Έξαρχου, Κώστα Ιακωβάκη και Θάνου Γαλάνη, ο κ. Γκαρής ξεκαθάρισε εν κατακλείδι ότι «το Ποτάμι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί οι ιδέες του το καθιστούν επίκαιρο».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass