ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ανοίγει το Κέντρο Κοινότητας Ελασσόνας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:22

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς πραγματοποιεί το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας, με σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις των φορέων και τη γνωριμία με σκοπό την ύπαρξη μελλοντικής συνεργασίας, καθότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, κ. Καφέ, με το προσωπικό που στελεχώνει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και με την κοινωνική λειτουργό του "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Ελασσόνας κ. Μαμανού.

Όπως ανακοινώθηκε: «Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης, ενημέρωσης για προγράμματα συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού, επαγγελματικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass