Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

«Απολογισμός ντροπής και λύπης»…

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 15:42

Με αφορμή τον απολογισμό έργου από τον δήμαρχο Λάρισας Απ. Καλογιάννη ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων Μάριος Ξηρομερίτης, μεταξύ άλλων, επισημαίνει «τι απολογισμό να κάνει ένας Δήμαρχος μετά από 4 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Λαρισαίων, όταν βλέπουμε μια ραγδαία αύξηση στα τροχαία ατυχήματα εντός της πόλης;

Όταν οι θάνατοι συμπολιτών είναι καθημερινό γεγονός; Τι απολογισμό αλήθεια να κάνετε κύριε Δήμαρχε όταν ενώ γνωρίζετε το πρόβλημα δεν κάνετε ούτε τα βασικά για την επίλυσή του;

Σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απολογισμός ντροπής και λύπης! Το νιώθουν στο πετσί τους οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου, της οδού Βόλου, της Περιφερειακής Τρικάλων στο ύψος του νέου Κοιμητηρίου, στη Νέα Σμύρνη με τις γραμμές του τρένου δίπλα στα σπίτια και στη συνοικία της Χαραυγής αλλά και της Ανθούπολης, όπου η διέλευση βαρέων οχημάτων είναι ρουτίνα αδυσώπητη εξαιτίας του Τελωνείου! Μια Δημοτική Αρχή που επί 4 συναπτά έτη δεν έπραξε τίποτα και τώρα προεκλογικά ρίχνει άσφαλτο ή «στάχτη στα μάτια» όπως κάνανε οι πολιτικοί παλιάς κοπής.

Δεν θα αναφερθώ στο κομμάτι της γεωργοκτηνοτροφίας –μιας και ο Δήμος μετά τη συνένωση έχει και τέτοια χαρακτηριστικά- όπου δεν έχει συντελεστεί ούτε ένα έργο πλην των κλασικών υπηρεσιακών, ενώ δεν έχει γίνει και καμία δράση για να πετύχουμε τη βελτίωση και τη στήριξη των δημοτών με υποδομές με τις οποίες θα μπορούσαν να βοηθηθούν.

Δεν θα αναφερθώ εκτεταμένα ούτε στο πολύπαθο δωρεάν δίκτυο WIFI όπου ούτε καν σε κεντρικά σημεία της πόλης δεν υπάρχει κάλυψη και οι δημότες καλούνται να πληρώνουν από την τσέπη τους για τα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους υψηλά πάγια για να έχουν κατάλληλη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το πολύπαθο ποτάμι της Λάρισας έμεινε στάσιμο και εγκαταλειμμένο. Αντί να αποτελεί ευλογία για τον τόπο μας, δεν καταφέρατε να το αξιοποιήσετε και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Κεντρική Ελλάδα και για τους επισκέπτες της πόλης μας. Το Αισθητικό Άλσος παρατημένο όλο τον χρόνο περιμένει την Οικογιορτή για να γίνει επισκέψιμο για 2 μόλις μέρες τον χρόνο .

Δεν την κατακρίνω τη Δημοτική Αρχή και τον κύριο Καλογιάννη γιατί δυστυχώς μας έδειξαν ότι μέχρι εκεί μπορούν. Λυπούμε όμως καθημερινά όταν ακούω τις προτάσεις και σκέψεις των δημοτών που εύκολα θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Αλλά δυστυχώς για την πόλη μας τα αυτονόητα με αυτή τη Δημοτική Αρχή, είναι αδιανόητα…

Αξίζουμε κάτι καλύτερο… Φτάνει πια με την αδιαφορία στα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι πολίτες κουράστηκαν να συναντούν την αδιαφορία και την ανικανότητα επίλυσης των καθημερινών τους προβλημάτων. Βάζουμε ψηλά τον πήχη και ζητάμε για την πόλη μας αυτό που της αξίζει. Τον πραγματικό απολογισμό και την τελική κρίση θα την κάνουν οι δημότες που έχουν νου και γνώση…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass