META ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

«Κατεβάζει ρολά» το Κουμ-παζάρι

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 22:31

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή μετά από μία εβδομάδα λειτουργίας το ιστορικό σε πανελλαδικό επίπεδο «Κουμ -παζάρι» Τυρνάβου. Από το περασμένο Σάββατο, όλες τις ώρες της ημέρας, μέχρι αργά τη νύχτα στους χώρους του παζαριού δημιουργείται το αδιαχώρητο. Οι υπαίθριες ταβέρνες προσφέρουν ψητά της ώρας ενώ η τσίκνα σκεπάζει ολόκληρη την πόλη του Τυρνάβου προ(σ)καλώντας ακόμα και τους πιο δύσπιστους.


Λίγο πιο πέρα οι πάγκοι με τον παραδοσιακό χαλβά Τυρνάβου δίνουν τη δική τους γλύκα στους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν επίσης την ευκαιρία ακόμα και σήμερα, τελευταία ημέρα της λειτουργίας του, να κάνουν τη βόλτα τους και να αγοράσουν τα πάντα, από παιχνίδια, είδη υπόδησης και ένδυσης, οικιακής χρήσης.
Πάνω από 250 υπαίθριοι χώροι, καταστήματα, ταβέρνες, χαλβατζίδικα, αλλά και το τεράστιο λούνα πάρκ για τους μικρούς φίλους πρόσφεραν όλη την εβδομάδα μια διασκέδαση διαφορετική, αυθεντική, παραδοσιακή.
Η διοργάνωση έγινε και φέτος από τον Δήμο Τυρνάβου με υπεύθυνο τον έμπειρο και στον τομέα αυτό διευθυντή διοικητικών του δήμου κ. Πέτρο Οντούλη, ο οποίος ευχαριστεί μέσω της «Ε» όλους τους εργαζόμενους του δήμου, τους ηλεκτρολόγους, τους μικροπωλητές που συμμετείχαν στο παζάρι, οι οποίοι με την εντιμότητα και τη σοβαρότητα που τους διακατέχει συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να γίνει και φέτος η διοργάνωση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass