ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο, λόγω… κόμβου Πυργετού

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 22:20

Εξοργισμένοι από το γεγονός ότι ούτε φέτος θα ολοκληρωθεί ο κόμβος στον Πυργετό, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς από Κατερίνη- Βόρεια Ελλάδα, της εύκολης πρόσβασης στην περιοχή τους, κάτοικοι και επαγγελματίες των παραλιών του νομού προσανατολίζονται σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του Πυργετού, εκεί όπου υπάρχει ο ημικόμβος.

Σε σύσκεψη που συγκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Λάρισας η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας αποφασίστηκε η παραπάνω κινητοποίηση, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση να επισπεύσει τις αποφάσεις της και να υλοποιήσει σχετικές εξαγγελίες για την κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στην περιοχή. Μάλιστα οι επαγγελματίες της περιοχής σε υπόμνημα που συνέταξαν και σκοπεύουν να το αποστείλουν σε βουλευτές, περιφερειάρχη, δημάρχους κι άλλους φορείς, τους καλούν να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στην κινητοποίηση, αποδεικνύοντας στην πράξη τη στήριξή τους στο σχετικό αίτημα.

Αναλυτικότερα το υπόμνημα της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας αναφέρει τα εξής: «Η Ομοσπονδία θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή της για τον συνεχή εμπαιγμό που υφίσταται η διοίκησή της, τα μέλη της, όπως κι όλοι οι επαγγελματίες των παραλιών του νομού από την κυβέρνηση για την έλλειψη ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό σας γνωστοποιεί την πρόθεσή της να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν με αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου, στο σημείο όπου επρόκειτο να γίνει (αν γίνει ποτέ) ο κόμβος και σε ημερομηνία που θα ενημερωθείτε άμεσα.

Δυστυχώς η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι τα παράλιά μας παραμένουν αποκλεισμένα από τον Βορρά, καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου στον Πυργετό, παρά μόνο χιλιόμετρα μακριά. Αυτό, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, καθιστά τα παράλιά μας απόμακρα, με αρνητικές συνέπειες για την τοπική μας οικονομία. Αξιότιμοι φορείς. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Το ίδιο κι εσείς. Προσδοκούμε στη στήριξή σας».

Του Γιώργου Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass