ΔΡΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Ενημέρωση για έργο - δράσεις του ΚΟΙΣΠΕ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2018 16:24

Ενημερωτική συνάντηση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) Λάρισας «Μυρμιδόνες» με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του προσωπικού των δομών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για το έργο και τις δράσεις του ΚΟΙΣΠΕ στο πλαίσιο μελλοντικής τους συνεργασίας.

Η φιλοσοφία του ΚΟΙΣΠΕ, όπως τονίσθηκε στη συνάντηση, είναι «οι άνθρωποι στιγματισμένοι και κοινωνικά και εργασιακά αποκλεισμένοι, να βρίσκουν δουλειά που θα τους κάνει να αισθάνονται χρήσιμοι και ισότιμοι ώστε να μπορούν να επανενταχθούν στην κοινωνία».

Από την πλευρά του ΚΟΙΣΠΕ, ο κ. Γιάννης Σκαπέρδας, παρουσίασε το έργο του Συνεταιρισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα, καθώς και τον προγραμματισμό για το μέλλον. Η γνωριμία του προσωπικού και η ενημέρωση για τους στόχους και δράσεις με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία σε παρεμβάσεις που αφορούν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού της πόλης, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης.

«Η δικτύωση οργανισμών και φορέων αποτελεί βασική προτεραιότητα σε μια πόλη που μαθαίνει να συνεργάζεται, να αξιοποιεί ευκαιρίες και να σχεδιάζει παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της. Το Κέντρο Κοινότητας είναι δομή η οποία καλείται να παρέχει ολιστική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου, μέσα από την παροχή ενός συνολικού πλέγματος υπηρεσιών με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων καθώς και την προώθηση στην απασχόληση».

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410680242, e-mail: kkoinotitas@larissa-dimos.gr, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 8:00π.μ.-4:00μ.μ.) στο Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά (Δημοσθένους 45, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410231122, e-mail:kkoinotitasroma@larissa-dimos.gr, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 8:00π.μ.-4:00μ.μ.) και στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Λάρισας «Μυρμιδόνες» (Λεωφόρο Δημοκρατίας 119 Νεάπολη, τηλ. 2410611002).   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass