ΚΚΕ

«Αβανταδόρος» της Χρυσής Αυγής η δημοτική αρχή της Ελασσόνας

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 16:04

 «Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την προκλητική στάση της Δημοτικής Αρχής Ελασσόνας, η οποία νομιμοποίησε με τις ενέργειές της την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Ελασσόνας του ΚΚΕ επισημαίνοντας: «Η δημοτική αρχή προσκάλεσε και επέτρεψε, με την ανοχή των υπολοίπων επίσημων παρευρισκομένων (εκπρόσωποι κομμάτων, Περιφέρειας, δημοτικές παρατάξεις), στους χρυσαυγίτες να καταθέσουν στεφάνι στην εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, προσβάλλοντας και αμαυρώνοντας τους εθνικοαπελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες του ελληνικού λαού.

Οι απόγονοι των δωσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι απολογητές και θαυμαστές της χούντας, τα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών που λοιδορούν κάθε εργατική κινητοποίηση, δεν νομιμοποιούνται πολιτικά και ηθικά να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων.

Με τη στάση της η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας ξεπλένει και αθωώνει τη Χρυσή Αυγή, τη στιγμή που πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή απάντηση απέναντί της, να τελειώσει η δίκη και να καταδικαστούν οι υπόδικοι χρυσαυγίτες γιατί είναι εγκληματίες. Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και πρέπει ο λαός της περιοχής μας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Να μη δείξει καμία ανοχή απέναντι στην εγκληματική αυτή οργάνωση και να την απομονώσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass