ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Νέα διοίκηση στους εφέδρους αξιωματικούς

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 15:22

Στη μία και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές των εφέδρων αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Επιμελητήριο Λάρισας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και των εκλεκτόρων για

την ανάδειξη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (Α.Π.Ο.Ε.Α.).
Ψήφισαν 342 έφεδροι αξιωματικοί, ήτοι 72% περισσότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν 198, ενώ πρώτευσε σε ψήφους σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο ο απερχόμενος πρόεδρος Απ. Βερέμης.
Αναλυτικότερα η σύνθεση του νέου ΔΣ κατά σειρά ψήφων έχει ως εξής:    Απόστολος Βερέμης (224), Νίκος Κουφοδήμος (201), Θωμάς Αγγελακόπουλος (175), Μιχάλης Φωκάς (157), Θανάσης Μέρας (151),  Μπάμπης Τσιτσιβάς (137), Βασίλης Γκουράβας (117), Γιώργος Κωτούλας (106), Χρήστος Μάρκου (102).
Ως εκλέκτορες για το ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ εξελέγησαν: Απόστολος Βερέμης (209) και Νίκος Κουφοδήμος (187).
Μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων είναι ότι οι έφεδροι αξιωματικοί της Λάρισας θέλησαν να δώσουν νέα πνοή στο ΔΣ αφού με την ψήφο τους εισήλθαν σε αυτό τέσσερα νέα μέλη, οι Θωμάς Αγγελακόπουλος, Θανάσης Μέρας, Βασίλης Γκουράβας και Χρήστος Μάρκου. Παραμένουν στο ΔΣ και συνεχίζουν οι Απόστολος Βερέμης, Μιχάλης Φωκάς, Νίκος Κουφοδήμος, Μπάμπης Τσιτσιβάς και Γιώργος Κωτούλας.
Μ. ΦΩΚΑΣ
Σύμφωνα με τον κ. Φωκά «για όσους γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα ήταν αναμενόμενο. Το ενδιαφέρον όλων μας για τον Σύνδεσμό μας, έχει ήδη καταγραφεί στον αριθμό των συμμετεχόντων σε δράσεις όπως η διοργάνωση διάλεξης για το Συριακό Ζήτημα με 300 συμμετοχές, η παρουσίαση βιβλίου για την Ιστορία του Ελληνικού Στρατού με 300 συμμετοχές, η διοργάνωση σεμιναρίου πρώτων βοηθειών μάχης με 260 συμμετοχές και τόσες άλλες. Έθεσαν εαυτόν στην κρίση των συναδέλφων 19 υποψήφιοι, ήτοι 58% περισσότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν 12. Την άτυπη μάχη των ηλικιών την κέρδισε η γενιά των 45άρηδων με σκορ 5-4. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο ΣΕΑΝ Λάρισας ως ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος στέλνει σαφές μήνυμα και δείχνει πώς πρέπει να κινηθεί το εφεδρικό κίνημα. Μένει να δούμε αν οι εκλέκτορες για το ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ το έχουν λάβει μιας και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του 25μελούς συμβουλίου της ΑΠΟΕΑ είναι σε εξέλιξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass