ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Κηδεύτηκε ο πρώην βουλευτής Νίκος Μαμμωνάς

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 20:22

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε, χθες το μεσημέρι, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Μαμμωνάς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Συγγενείς, φίλοι και πολλά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου για να συμπαρασταθούν στο πένθος της οικογένειάς του και να συλλυπηθούν τη σύζυγό του Πόπη και τα δύο του παιδιά, Δημοσθένη και Βανέσσα.

Στους επικήδειους που εκφωνήθηκαν, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, εκ μέρους της Ένωσης πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών, Νίκος Κατσαρός, εξήρε το ήθος και την εντιμότητα του εκλιπόντος, μιλώντας για «έναν αγαθό άντρα της πολιτικής, ο οποίος έφυγε φτωχότερος από την πολιτική του απασχόληση».

Ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Χρήστος Μπραζιώτης, ανέφερε ότι «ο Νίκος Μαμμωνάς υπήρξε ένας δικηγόρος σοβαρός και συνετός, που προσπαθούσε πάντα με ιδιαίτερο ζήλο να λύσει τα νομικά ζητήματα που ανέκυπταν στις υποθέσεις των εντολέων του».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Νίκου Μαμμωνά και στα ιδανικά που μεταλαμπάδευσε στον γιο του Δημοσθένη, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης και σήμερα είναι ανώτερος υπηρεσιακός παράγοντας του Ευρωκοινοβουλίου.

Τέλος για την προσωπική ανιδιοτελή σχέση που διατηρούσαν οι δύο, μίλησε ο πρώην πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων Γιάννης Κουρτέσης. 

Στεφάνια απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιώργος Σουφλιάς και πολλοί φορείς, ενώ το "παρών" έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η επικεφαλής της μείζονος της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Παπαδημόπουλος και Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, πρώην δήμαρχοι και άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass