ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μ. ΡΙΖΟΣ:

Ευθύνες στη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου

* Για την κατασκευή της κεντρικής παιδικής χαράς Αμπελώνα

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 22:34

Παρέμβαση κάνει ο Αμπελωνίτης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου κ. Μάριος Ρίζος αναφορικά με την κεντρική παιδική χαρά του Αμπελώνα, την αρχική κατασκευή της και τις μετέπειτα παρεμβάσεις που έγιναν.

Αναλυτικότερα ο κ. Ρίζος σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει:

«Γνωστό είναι πως η προβληματική δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση προσπάθησε να λειτουργήσει μια παιδική χαρά στο κέντρο του Αμπελώνα. Δυστυχώς όμως η παιδική χαρά αποδείχτηκε το ίδιο προβληματική με τη δημοτική αρχή. Γρήγορα έγινε αντικείμενο χλευασμού και παραπόνων από τους γονείς και από τους παρακείμενους καταστηματάρχες, καθώς εμφάνιζε πλήθος αστοχιών και δυσλειτουργιών, που ενοχλούσαν όλο τον κόσμο. Μετά λοιπόν από διαρκή παράπονα και αφού όλοι οι ενδιαφερόμενοι είχαν αγανακτήσει η δημοτική αρχή εδέησε να κάνει διορθωτικές παρεμβάσεις, αφού ήταν εκτεθειμένη και στα συνεχή πυρά της αντιπολίτευσης, που δικαίως πίεζε για βελτιώσεις στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες. Τα πολιτικά ερωτήματα όμως για τη δημοτική αρχή παραμένουν. Ποιος φέρει την ευθύνη για τις αρχικές δυσλειτουργίες της παιδικής χαράς; Πώς έγινε η παραλαβή του έργου από τον εργολάβο κατασκευαστή; Πόσο στοίχισαν οι νέες παρεμβάσεις στο χώρο; Γιατί η δημοτική αρχή επέτρεπε μέχρι τώρα τη λειτουργία μιας προβληματικής, όπως η ίδια αποδέχεται, παιδικής χαράς; Το μέγιστο όμως ερώτημα είναι άλλο: Πόσο ικανή είναι μια δημοτική αρχή που δεν μπορεί να στήσει και να λειτουργήσει ούτε μια απλή παιδική χαρά; Πώς με άλλα λόγια μπορούν οι πολίτες να εμπιστευτούν μια δημοτική αρχή που κινείται με τη λογική του «Ράβε- ξήλωνε»; Προφανώς και οι πολίτες δεν μπορούν να εμπιστευτούν μια ακατάλληλη δημοτική αρχή,και αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα του κ. Σαρχώση. Κάνει συνεχώς λάθη επί λαθών, τα οποία στη συνέχεια προσπαθεί να θεραπεύσει, αφού όμως πρώτα οι πολίτες ταλαιπωρούνται από τις,ομολογημένες, από τον ίδιο, αστοχίες του. Είναι κρίμα, πάντως. Η παρούσα δημοτική αρχή αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς φαίνεται να καταλήγει, καθώς αποδεικνύεται πως πνίγεται μέσα σε λάθη, στις αστοχίες και στα διοικητικά της ελλείμματα.

Και είναι κρίμα καθώς από τα αδιέξοδα και το τέλμα της δεν πρόκειται να βγει, όσους τόνους... ολλανδικής άμμου κι να χρημοποιήσει. Μάλλον θα συνεχίσει να στρουθοκαμηλίζει, χώνοντας το κεφάλι της μέσα στην... ολλανδική άμμο, ενώ γύρω της οι πολίτες θα χλευάζουν και θα γελάνε. Ιδιαίτερα την... ολλανδική άμμο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass