ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Συνάντηση Κατσιαντώνη με καταστηματάρχες παραλιών

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2018 18:53

Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, Δημήτρη Χασιώτη, τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Μαραμή, το μέλος Βασίλη Κανδυλάρη και τη γραμματέα Χριστίνα Καραφυλλίδου συναντήθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, του ανέλυσαν τις πρωτοβουλίες τους και τις θέσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Έδωσαν έμφαση στις δημόσιες υποδομές, στα έργα που πρέπει να γίνουν για την ασφαλή προσβασιμότητα των επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή που αποτελεί σημείο αναφοράς διακοπών για χιλιάδες Έλληνες και ξένους, ενώ εξήγησαν στον βουλευτή Λάρισας την αναγκαιότητα της μετατροπής των δύο σημαντικών λιμανιών του νομού, Αγιοκάμπου και Στομίου από αλιευτικά σε μαρίνες έτσι ώστε σύμφωνα με τους ίδιους, να δοθεί το έναυσμα για την ανάπτυξη τουρισμού κρουαζιέρας στην περιοχή.
«Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το φυσικό παράδεισο της περιοχής μας και να παρέμβουμε με κάθε τρόπο για την αξιοποίησή του, έτσι επενδύουμε στην ανάπτυξη», δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στα μέλη του Συλλόγου, επισημαίνοντας ότι το κράτος «οφείλει να μεριμνήσει κατεπειγόντως για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες», και ότι «οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους στα παράλια, είναι υψηλού επιπέδου γεγονός που επιβάλλει την άμεση στήριξη της Πολιτείας, με κίνητρα που θα ωφελούν επιχειρηματίες και τουρίστες, και που θα λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass