ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δωρεάν τσιπάκια για τα αδέσποτα

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 22:29

Η προσπάθεια του Δήμου Τυρνάβου για την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων ζώων που ξεκίνησε στα σχολεία συνεχίστηκε και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Αμπελώνα.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η κ. Μαρία Κοντού καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος του φιλοζωικού σωματίου «animal» με το οποίο ο Δήμος Τυρνάβου έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για τα θέματα των αδέσποτων. Πραγματικά ήταν μια παρουσίαση που τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί των δύο μεγάλων τάξεων Ε’ και Στ’ την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και ενεργό συμμετοχή και σ’ αυτό το σχολείο.
Στο τέλος της παρουσίασης η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή-Ζαχαράκη ανακοίνωσε στα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα και έχουν σκύλο ή γάτα στο σπίτι τους, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να τσιπάρουν τα ζωάκια τους δωρεάν στο επόμενο πρόγραμμα του Δήμου.
Ο ενθουσιασμός στα παιδιά ήταν μεγάλος αλλά έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν έμαθαν ότι ένα παιδί από κάθε τάξη θα έχει τη δυνατότητα μετά από κλήρωση που θα κάνει ο δάσκαλος της τάξης να στειρώσει το ζώο του δωρεάν στο επόμενο πρόγραμμα στείρωσης του Δήμου.
Η κ. Κοντού μοίρασε παραμύθια με σχετικό περιεχόμενο με το πρόγραμμα αλλά και ζωγραφιές στα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα.
Η διευθύντρια του σχολείου κ. Σούλα Γκούμα και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων κ. Έφη Τσιγάρα, Ελένη Ντέλα και ο κ. Θανάσης Ζυγούρης ευχαρίστησαν την κ. Μαρία Κοντού για την παρουσίαση του προγράμματος και η κ. Κοντού ευχήθηκε με την ενεργό συμμετοχή όλων το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων να περιοριστεί στο ελάχιστο και ακόμα και να λυθεί.
 Η κ. Ρούλα Σουρλαντζή –Ζαχαράκη τόνισε ότι ευχή και επιθυμία όλων μας είναι να καταφέρουμε αυτή τη δράση να την παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass