ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνεχίζεται το ξέφρενο γλέντι

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 22:02

Όλα έτοιμα για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2018 και το «Μπουρανί» της Καθαράς Δευτέρας. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Και φέτος πάνω από 3.000 καρναβαλιστές σε ένα ξέφρενο γαϊτανάκι – μπουρανί και περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες τον Δήμο Τυρνάβου και θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Πλούσιο είναι και φέτος το πρόγραμμα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Πάρτι σε όλα τα καταστήματα της πόλης, «μπαρμπαριές», παρουσιάσεις στολών, ατέλειωτες βραδιές με μουσική και χορό.

Αναλυτικότερα:

Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

- Μουσική Βραδιά στον πεζόδρομο Αγίας Παρασκευής με τους Δημήτρη Κατσαβάκη, Φάνη Μπουχλαριώτη και Αντώνη Βλαχογιώργο στις 18:00.

- …Και επειδή τα νυχτοπερπατήματα δεν έχουν τέλος συνεχίζουμε με "9/όγδοα", Σταύρος Φωτιάδης, Μαριέττα Βίτσου, Γιώργος Μαρίνης, Άγγελος Δούμας και όλο το επιτελείο του γνωστού κέντρου κοντά μας στο «cafe EN ΤΥΡΝΑΒΩ» για μια μοναδική βραδιά στις 22:00.

- ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ… Αγίου Βαλεντίνου και η καρδιά μας πονάει! Αν και η δική σου δεν είναι καλά οι γιατροί μας θα είναι εδώ να σε κάνουν καλά με έξτρα σύριγγες αλκοόλ στο «café Block 10»στις 22:30.

- Γιορτάζουμε τους ερωτευμένους μαζί με τον αγαπητό μας Μιχάλη Παπαματθαίου και την ορχήστρα του στο «cafe Hangover» στις 23:00.

- Παρουσίαση στολής «ΕΙ…ΚΑΖΑΝΟΒΑ» στο «Groupie art bar» στις 23:00. Για 8η χρονιά στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι με θέμα από τον 17ο αιώνα υπόσχονται να σας αποπλανήσουν και να μεταφέρουν στο χώρο της εξερεύνησης, της ηδονής και του έρωτα.

- Παρουσίαση στολής. Ο τρελοκαπελάρας έρχεται στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι και ταξιδεύει στη χώρα του και αναζητά την Αλίκη στο «cafe ΘΕΜΑ» στις 21:00

Αύριο Πέμπτη 15 Φεβορυαρίου

- Masque party των Εκπαιδευτικών Κέντρων «Δάσιου Σταυρούλα – Ορίζοντες», στις 17.00 στο Αργυροπούλι.

- Πέμπτη βράδυ, θα σου πω μια ιστορία, κατάλαβέ το, γιατί, μαζί ανεβαίνουμε και πετάμε ψηλά, μόνο μαζί σας! Ένα επικό live show με special guest έναν από τους πιο αγαπημένους Ελληνες τραγουδιστές... Κοντά μας ο ένας και μοναδικός Ηλίας Βρεττός! Δεν το χάνεις!!! Cafe Block 10 στις 23:00.

- Τη βραδιά αφήνουμε στον Χρήστο Μενιδιάτη να μας απογειώσει. Μαζί του ο γνωστός Διογένης στο «cafe Hangover» στις 23:00.

- CULTLIVEPARTY 90’s 00’s υποδεχόμαστε για ένα μοναδικό live τον ένα και μοναδικό Τριαντάφυλλο να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του στο «Groupieartbar».

- Μας πιάνει ζάλη με τους «Πεντο...ζάλη» Στο «cafe ΘΕΜΑ» κοντά μας θα είναι οι: Φώτης Σιανίδης, Γιώργος Γκασδράνης, Βάσω Μακρή, Παναγιώτης Σδράλης και Παύλος Σιανίδης για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά στις 22:00.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass