Εκδήλωση με βραβεύσεις από τον Μορφωτικό Ελάτειας

* Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χορός και κοπή πίτας

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 22:09

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Τα πλατάνια» στο Πουρνάρι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας με την ευλογία του ιερέα του χωριού, αρχιμανδρίτη π. Πέτρου, και ακολούθησε η βράβευση των παιδιών του χωριού που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ζάρρας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου, σας καλωσορίζω στον ετήσιο χορό μας και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχισμένο, δημιουργικό και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα το 2018.

Στην εκδήλωση έκανε χαιρετισμό και ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν για το έτος 2018 που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είναι οι: Αβδανά Ερμιόνη, Νικολέτα Γκανάτσιου, Αθανασία Χαλίτσιου, Νικόλαος Ρωμάνος, Ιωάννης Γιακουβής, Λάμπρος Μπάνος, Λάμπρος Μπούτος, Δημήτριος Χαλίτσιος, Ελένη Χαλίτσιου, Δήμητρα Ζιάκα και Κωνσταντίνος Κίτσιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρίου, Αστέριος Σαΐτης, Αχιλλέας Διψάνας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Δημήτρης Τσέτσιλας, Αθανάσιος Καραναστάσης, Χρήστος Τσάτσαρης, Ευθύμιος Μπουζέκης, Δημήτρης Μαϊμάρης και Γεώργιος Νικολάου, καθώς οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος και Συκουρίου κ. Γιώργος Καλότυχος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass