ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ

Γροθιές εκείνος, φυλακή το δικαστήριο

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 22:20

Μην μπορώντας να αντέξει στην πίεση των ερωτήσεων από αστυνομικό την ώρα της προανακριτικής διαδικασίας, ένας άνδρας που είχε συλληφθεί νωρίτερα για κλοπές, όρμησε εναντίον του και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο. Παράλληλα μάλιστα προκάλεσε και υλικές ζημιές στον χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και εν τέλει να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης από δικαστήριο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας εξέταζε μια περίπτωση στην οποία ο κατηγορούμενος φερόταν πως μπήκε σε αρκετά καταστήματα των Τρικάλων το καλοκαίρι, αφαιρώντας αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

«Είμαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, εδώ και χρόνια» είπε μεταξύ άλλων εν συνεχεία στην ανακριτική διαδικασία που κύλησε σε πιο ήρεμα… νερά. Πρόσθεσε επίσης πως επειδή η οικογένειά του είναι στο εξωτερικό και δεν μπορεί να την δει λόγω της απαγόρευσης εξόδου που του είχε επιβληθεί στεναχωριέται και έκανε μεγαλύτερη χρήση ναρκωτικών.

Ομολόγησε της κλοπές αλλά τόνισε πως ήταν υπό την επήρεια των ουσιών. «Όταν «πίνω» με πιάνει κλεπτομανία» είπε συγκεκριμένα τονίζοντας πως ήταν υπό την επήρεια όταν επιτέθηκε και στον αστυνομικό για να ζητήσει συγγνώμη.

Κρίθηκε ένοχος για διακεκριμένες κλοπές και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επίσης για την πράξη της αντίστασης και φθοράς πράγματος που χρησιμεύει κοινό όφελος. Τιμωρήθηκε με συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass