ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Συσκέψεις για προβλήματα των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 15:52

Κοινή συνάντηση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου και του δημάρχου Φαρσάλων Αρ. Καραχάλιου, με την ειδική γραμματέα ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Φωτονιάτα και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Δέδε, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

 Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν επί τάπητος τοπικά θέματα και αναζητήθηκε η λύση τους. Με την ειδική γραμματέα ΕΣΠΑ συζητήθηκαν τα διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ που μπορούν να βοηθήσουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον Δήμο Φαρσάλων, όπως είναι τα εξής: «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικών Ακινήτων (αφορά σε ένα δημοτικό σχολείο και τη δημιουργική επανάχρηση Δημοτικού Ακινήτου με σκοπό την αρχαιολογική συλλογή).

«Τηλέλεγχος και Τηλεχειρισμός του Δικτύου Ύδρευσης της ΔΕΗΑ». «Ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων». «Αξιοποίηση Οθωμανικού Πυργόσπιτου – Πύργος Καραμίχου». «Έξυπνα ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου».

Τα συγκεκριμένα προγράμματα τρέχουν ήδη ή πρόκειται να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον. Στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών συζητήθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα στον Πολεοδομικό Ιστό της πόλης που αφορούν στο εσωτερικό σύστημα ομβρίων. Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να χρηματοδοτηθούν και να προχωρήσουν άμεσα τα συγκεκριμένα έργα προκειμένου η πόλη των Φαρσάλων να μην πλημμυρίζει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass