ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΣΣΑΣ

Νικήτρια η Αννούλα…

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 22:03

Επιτυχημένη κρίνεται από τους γιατρούς η δύσκολη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη η 33χρονη Ελασσονίτισσα Άννα Καλώτη, σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η Άννα Καλώτη, μετά από ένα τιτάνιο αγώνα για την εξεύρεση του μεγάλου ποσού που χρειαζόταν για τη συγκεκριμένη επέμβαση και τη συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου, μετέβη πριν λίγες ημέρες στη Γερμανία με τους δικούς της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την περιπέτεια της υγείας της.

Έκανε εισαγωγή την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο και την Τρίτη χειρουργήθηκε. Η επέμβαση διήρκεσε 7 ώρες και ήδη αναρρώνει.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε χθες το βράδυ στην «Ε» ο αδελφός της Γιάννης Καλώτης, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος, για το μετεγχειρητικό στάδιο της Άννας:  

«Η Αννούλα είναι νικήτρια. Χάρη στη βοήθεια της Παναγίας και της αγάπης όλων των Ελλήνων και των ομογενών του εξωτερικού. Μίλησα προσωπικά με βιντεοκλήση με την ίδια και είναι άριστη η κατάστασή της και σωματικά και ψυχολογικά. Οι γιατροί είναι εντυπωσιασμένοι από τη ραγδαία και γρήγορη καλυτέρευση της κατάστασης της υγείας της και κατ' επέκταση γενικά σε όλα που αφορούν την ανάρρωσή της.

Είναι πολύ χαρούμενη, συνεχώς χαμογελαστή, γεμάτη ζωντάνια, ζωηρή και έτσι απλά η πιο υπέροχη ύπαρξη που υπάρχει, η γλυκιά μου αδελφούλα. Είναι η Αννούλα όλων των Ελλήνων. Συνεχώς ευχαριστεί όλο τον κόσμο γιατί χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους το όνειρο έγινε απτή πραγματικότητα».

Να θυμίσουμε ότι εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενίσχυσαν οικονομικά την όλη προσπάθεια, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο δύσκολο αγώνα της 33χρονης μητέρας, λίγες ημέρες πριν μεταβεί με τους δικούς της ανθρώπους στο Ανόβερο της Γερμανίας για την προγραμματισμένη επέμβαση. Ήταν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έφερε αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, λίγη ώρα μετά το τέλος της δύσκολης επέμβασης, ανέφερε με νόημα:

«Όπως ενημερώθηκα από συγγενή της Άννας, η εγχείρησή της πέτυχε και το κορίτσι ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι ευχές ολόκληρης της Ελασσόνας έπιασαν, η επιστήμη έκανε τη δουλειά της και η Άννα χαμογελάει! Να είσαι πάντα όρθια και χαμογελαστή κορίτσι μου!».

Όσο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτά «πήραν φωτιά» από την περασμένη Δευτέρα, για το συγκεκριμένο θέμα, με έκδηλη την αγωνία του κόσμου για την εξέλιξη της υγείας της Άννας Καλώτη. Ήδη, εκατοντάδες ευχές έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, με αφορμή και τις φωτογραφίες της χαμογελαστής Άννας στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass