ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Δέσμευση για υλοποίηση έργων στη Νέα Σμύρνη

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 16:12

Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Λαρισαίων βρέθηκαν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Ειδικότερα, στην περιοχή βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γ. Σούλτης, Πολεοδομίας Δημ. Μαβίδης, Πρασίνου Γ. Ζαούτσος και Περιβάλλοντος Απ. Σουρλαντζής, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο αν. διευθυντής Θαν. Πατσιούρας και ο τοπογράφος μηχανικός Γ. Σκουμής, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κων. Ζέβλα και τη σύμβουλο της 3ης Κοινότητας Εφη Κιβρακίδου, έκαναν αυτοψία σε σημεία της συνοικίας που υπάρχουν προβλήματα.

Όπως στις οδούς Πλάτωνος και Οδυσσέως, που χρειάζονται πεζοδρόμια ενώ βρέθηκαν στην πλατεία Τσαρουχά αλλά και στο πάρκο του Αγ. Δημητρίου που χρήζει συντήρησης.

Οι αντιδήμαρχοι υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης έργων. Επίσης, από την 3η Δημοτική Κοινότητα ανακοινώθηκε ότι, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και στη Ν. Σμύρνη στο πλαίσιο της συχνής της επικοινωνίας με τους πολίτες λαϊκή συνέλευση ώστε να ακολουθήσει ουσιαστικός διάλογος για τη συνοικία.

Η ανάπλαση της τάφρου Ι1 και οι πεζογέφυρες που θα ακολουθήσουν, το μεταλλικό κτίριο πολλαπλών χρήσεων στο 11ο Δημ. Σχολείο και η πλατεία στην οδό Ζάνου στον ΚΧ 1057 που υποσχέθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος επισκεπτόμενος τα νταμάρια της Ν. Σμύρνης, είναι μερικά από τα έργα που αποφάσισε η δημοτική αρχή για το προσεχές μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass