ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟΥ

Eκοψε πίτα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Συκουρίου

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 16:55

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Με πολλές ευχές για καλή νέα χρονιά, παρουσία μελών και φίλων την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε πριν λίγες ημέρες σε κέντρο στο Πουρνάρι ο δραστήριος και πολυπληθής Κυνηγετικός Σύλλογος Περιοχής Συκουρίου.
Μέλη και φίλους καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεώργιος Μπέλτσιος και το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου. Ο κ. Μπέλτσιος ευχαρίστησε τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν κοντά στον σύλλογο καθώς και τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο που είναι δίπλα και στηρίζει τον κυνηγετικό σύλλογο και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους.


Ακολούθησε χαιρετισμός του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.
 Ο κ. Κολλάτος αρχικά ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, υπομονή και δημιουργικότητα και στους αγαπητούς φίλους κυνηγούς πάντα να είναι εύστοχοι, καλά κυνήγια και όχι ατυχήματα. Και ο δήμαρχος Τεμπών συνέχισε λέγοντας: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είμαι εδώ δίπλα σας σε έναν δραστήριο σύλλογο όπως είναι ο κυνηγετικός σύλλογος περιοχής Συκουρίου. Είστε ένας σύλλογος συμπαραστάτης του Δήμου μας, συμμετέχετε σε πολλές κοινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, μας διαφυλάττετε τη δασική περιοχή, είστε εσείς που άμεσα ως εθελοντές μαζί με τον Δήμο διασώζεται τα δάση μας από πυρκαγιές, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε την προσπάθειά σας».
Στην εκδήλωση του συλλόγου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Μπαλατσός όπου και πραγματοποίησε και χαιρετισμό, η δασάρχης κ. Ελένη Μπουζάνα, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και φίλοι του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass