Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

Επισκέφθηκαν τη «Φλόγα» και έκοψαν πίτα στην Καισαριανή

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 16:05

Εκδρομή αλληλεγγύης και προσφοράς πραγματοποίησε προ ημερών ο Μ.Ε.Σ. Όσσας στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Η επίσκεψη ξεκίνησε από τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα», όπου παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη υγιεινής, προσφορά των συμμετεχόντων στην εκδρομή και όχι μόνο.

Εκεί την αντιπροσωπεία της Όσσας υποδέχθηκε η πρόεδρος της «Φλόγας» κ. Μαρία Τρυφωνίδου, η οποία ενημέρωσε τους επισκέπτες για τους σκοπούς, την προσφορά και τους μελλοντικούς στόχους της «ΦΛΟΓΑΣ», στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ότι πια «ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται στη συντριπτική του πλειοψηφία. Η ιατρική έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, αλλά - παρά ταύτα - είναι μια δύσκολη περιπέτεια και για τα παιδιά και για τις οικογένειες. Βοηθάμε, λοιπόν, και τα παιδιά και τις οικογένειες να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, με αγάπη και με ελπίδα», τόνισε τελειώνοντας η κ. Τρυφωνίδου.
Ο κ. Μανώλης, μετά το τέλος της ενημέρωσης συνομίλησε με την πρόεδρο της «ΦΛΟΓΑΣ» κ. Τρυφωνίδου, συγχαίροντας για τις υπηρεσίες που παρέχει ο σύλλογος τα 35 χρόνια ύπαρξής του, στα παιδιά και στις οικογένειες και οι οποίες είναι πραγματικά ανεκτίμητες.
Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης σημειώνει: «Από τη σημερινή επίσκεψη στο σπίτι των παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, διδαχθήκαμε τι σημαίνει αξιοπρέπεια, πραγματική αγάπη, πραγματική ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και δη της ευαίσθητης παιδικής ηλικίας, με συνέπεια και ευθύνη. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την εμπειρία αυτή παρά μόνο αισθήματα αλληλεγγύης, αγάπης και κατάθεση σεβασμού τόσο στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο όσο και στους γονείς τους, που χέρι - χέρι με τα παιδιά τους βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά».
Και ο κ. Μανώλης κατέληξε: «Για μας, σαν Αντιπολίτευση ήταν ένα μάθημα εθελοντισμού και προσφοράς. Όσο υπάρχουν συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, χρειάζονται κοντά τους όλους εμάς, με επικεφαλής τους τοπικούς Άρχοντες, και αυτό είναι η δική μας προτεραιότητα, ο Άνθρωπος».
Το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου ο ΜΕΣ Όσσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κέντρο της Καισαριανής, παρουσία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλη, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδημότες με καταγωγή από την Όσσα, οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται στην Αθήνα, να διασκεδάσουν, να χαρούν και να ανταλλάξουν ευχές με τους εκδρομείς χωριανούς και φίλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass