Βράβευσαν προέδρους, μαθητές και Αραβαντινό

• Μέχρι πρωίας το γλέντι των σωφρονιστικών υπαλλήλων

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2018 19:30

Μέχρι πρωίας διασκέδασαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Λάρισας, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Λιόγερμα».

Μια εκδήλωση που είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, κ. Σωτήρης Μπακάλογλου, ευχήθηκε στα μέλη και τις οικογένειές τους για τη νέα χρονιά και κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου, που επικεντρώνονται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού. Μάλιστα, όπως ανέφερε κατά τις προσεχείς ημέρες θα κατατεθεί αίτημα στη κυβέρνηση από τον Σύλλογο για προσλήψεις. Ο κ. Μπακάλογλου αναφέρθηκε επίσης στο χρονικό ίδρυσης και δράσης του συλλόγου από το 1984 έως και σήμερα και στο πλαίσιο αυτό βράβευσε τους διατελέσαντες προέδρους. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι: Ιωάννης Παπαγιαννίτσης, Δημήτρης Δράκος, Γεώργιος Τσιότας, Νικόλαος Γαλάνης, Ηλίας Μπαλογιάννης, Ιωάννης Σίμος, Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Κλιάρης, Νικόλαος Γκατζιώνης, Αθανάσιος Μαργαριτόπουλος, Χρήστος Νιβολιανίτης, Νικόλαος Κιούσης, Στυλιανός Παλάτος και Ιωάννης Μπαρλαγιάννης. Τιμήθηκαν επίσης ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας Βασίλειος Χάνης και ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Γιάννης Μαγκούτας. Ακόμη τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι συνταξιούχοι: οδοντίατρος των φυλακών κ. Κωνσταντίνος Καρλιγκιώτης και προϊστάμενος του λογιστηρίου κ. Χρήστος Κεφαλάς. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων κ. Αντώνιος Αραβαντινός που βραβεύτηκε για την προσφορά και το έργο του στον κλάδο. Οι βραβεύσεις είχαν και συνέχεια αφού ο Σύλλογος της Λάρισας βράβευσε και τα παιδιά των μελών που εισήχθηκαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η βασιλόπιτα έκρυβε 4 φλουριά που αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό ενώ υπήρχε και πλούσια λαχειοφόρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass