Ο Μορφωτικός Σύλλογος – Μουσείο Γόννων

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 15:32

Την πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Παύλος Καστανάρας και παρευρέθηκαν συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Σε μια σεμνή τελετή, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Καραβιδές αφού αναφέρθηκε στις δράσεις και τα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία χρόνια, εξήρε τον εθελοντισμό όλων όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο . Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που αφιερώνουν αρκετό από το χρόνο τους τόσο στα χορευτικά συγκροτήματα, όσο και στη συντήρηση του μουσείου αλλά και στις ξεναγήσεις σε σχολεία της περιοχής, και όχι μόνο, που το επισκέπτονται .

 Ακολούθησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η βράβευση του κ. Αθανάσιου Μπετχαβέ, παλιού τυπογράφου, ο οποίος δώρισε στο μουσείο εξοπλισμό και άλλα εκθέματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών κ. Γεωργία Τσιόπα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Τσιαπλές, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αμπελακίων κ. Ανδρέας Τσεργάς, το μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιπεύκης κ. Γιάννης Παπαδόντας. Επίσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Γόννων η κ. Μαίρη Πανδρεμένου, το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γόννων κ. Μαίρη Καράνη, η πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γυναικών «Οι Αντιγονίδες» κ. Στέλλα Γκουλέτσου, από το Δημοτικό Σχολείο Γόννων ο δάσκαλος κ. Γιώργος Αλεξανδρής, από το Γυμνάσιο Γόννων ο καθηγητής κ. Θωμάς Πανδρεμένος κ.ά.

Τυχερή της κοπής η κ. Αθηνά Τάσιου που κέρδισε το φλουρί.

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε με εδέσματα που πρόσφεραν οι φίλοι του συλλόγου τούς οποίους κι ευχαριστούν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass