ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Για την ανάδειξη και προώθηση τοπικών προϊόντων

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2018 22:45

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στο πλαίσιο των ενεργειών του για την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων πραγματοποίησε χθες συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου (Καναδά 24) με παραγωγούς της περιοχής με σκοπό την προώθηση τοπικών προϊόντων

στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φαρσαλινών "Πολυδάμας". Στη συνάντηση αυτή έγινε αναφορά στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν απαραίτητα για την ανάδειξη των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της περιοχής Φαρσάλων, προκειμένου να προωθηθούν στην Αθήνα και σ' άλλα μέρη της Ελλάδας. Οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να παρευρεθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φαρσαλινών "Πολυδάμας" στην Αθήνα στις 4/3/2018 προκειμένου να εκθέσουν τα προϊόντα τους. Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων θα πραγματοποιήσει ακόμη μία συνάντηση με τους παραγωγούς για την καλύτερη οργάνωση και προώθηση των προϊόντων. Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00 στα γραφεία του συλλόγου (Καναδά 24).
Παράλληλα ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων ενημερώνει τα μέλη του ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα γίνει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ - μπαρ "Beau" στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass