ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ

Eκοψαν πίτα οι απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 15:21

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην 110 Πτέρυγα Μάχης.


Όπως σημειώνεται από την ΕΑΑΑ «σε μια κατάμεστη αίθουσα οι ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες». Μετά το καλωσόρισμα που έγινε από τον πρόεδρο του Παραρτήματος Κων. Λιούτα, την πίτα ευλόγησαν ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης και ιερέας - εκπρόσωπος του μητροπολίτη Λάρισας σεβ. Ιγνατίου.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ κ. Σπυρίδων Καββούρης, ο εκπρόσωπος του αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας κ. Κων. Κελλάρης, οι βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Κων. Μπαργιώτας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπέμπης, η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο διοικητής της 110 ΠΜ κ. Απόστολος Χόρτης, ο υποδιοικητής της 110 ΠΜ κ. Χρήστος Κακατάτσης, ο υποδιοικητής του ΕΚΑΕ κ. Γεώργιος Μπομπόλης, ο υποδιοικητής του ΑΚΕ κ. Δημήτριος Σιγάλας, ο υποδιοικητής του ΚΕΔΑ Σκοτίνας κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, εκπρόσωπος του στρατηγού της 1ης Στρατιάς, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Πρέβεζας κ. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ κ. Δημήτριος Φαλτάιτς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Το ΔΣ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια «όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον διοικητή της 110 ΠΜ Απόστολο Χόρτη, τον πρόεδρο της Λέσχης Αξιωματικών της 110 ΠΜ Αλέξανδρο Τζερεμέ, όλο το μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό της Λέσχης, τον αρχιλοχία Δημήτριο Τσιοκάνη για τη φωτογράφιση» αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση. Το φλουρί βρήκε η σμηναγός ε.α. Αντωνία Κοκκίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass