Τον κατέβασε απ’ τον πλάτανο η Πυροσβεστική

• Είχε ανέβει για να κατεβάσει μπάλα που σφήνωσε στα κλαδιά

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2018 22:11

Σε… «περιπέτεια» εξελίχθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας πιτσιρικάδων, προχθές το πρωί στην αυλή του Αγίου Νικολάου.

Η συνοικία, από τις πιο πυκνοδομημένες στο κέντρο της πόλης, όπως είναι γνωστό δεν διαθέτει δημόσιους χώρους άθλησης με αποτέλεσμα τα παιδιά να συγκεντρώνονται για παιχνίδι στην αυλή του Αγίου Νικολάου. Προκαλώντας, πολλές φορές ακόμη και την γκρίνια των μεγαλυτέρων που χάνουν την ησυχία τους, είναι αλήθεια, από τα παιχνίδια των μικρών.
Έτσι έγινε και προχθές το πρωί όταν παιδιά βρέθηκαν για να παίξουν ποδόσφαιρο. Μόνο που μετά από κάποιο, όχι και τόσο στοχευμένο αλλά σίγουρα δυνατό σουτ, η μπάλα «σφήνωσε» στα κλαδιά του δέντρου και ο τολμηρότερος της παρέας ανέβηκε στο δέντρο για να κατεβάσει την μπάλα.
Όπως και έγινε δηλαδή για να διαπιστώσει ωστόσο ότι... όσο εύκολα ανέβηκε στο δέντρο άλλο τόσο δύσκολο ήταν να κατεβεί με ασφάλεια. Χωρίς λοιπόν να ρισκάρουν και για να αποφευχθεί το ατύχημα, από τους μεγαλύτερους, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.
Πυροσβέστες -που… δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για το σκορ της αναμέτρησης- έστησαν τη σκάλα και ο μικρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε με ασφάλεια στον αγώνα, με τους συμπαίκτες να συζητούν το πάθημα. Για λίγο δηλαδή αφού ο αγώνας έπρεπε να συνεχισθεί καθώς με τις καθυστερήσεις, «χάθηκε» τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι θα συνεχιζόταν εάν οι μητέρες των ποδοσφαιριστών δεν επέμεναν για το μεσημεριανό τραπέζι όπως επίσης και για την τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας. Το ραντεβού για τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα ανανεώθηκε παρά τα τεχνικά και τα… φυσικά εμπόδια.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass