ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Νέα νίκη της Μπασδέκη με συνεργασίες

*Εκτός αξιωμάτων η πλευρά Γραβάνη – Πρόσωπο κοινής αποδοχής ο Ανδρ. Ανδριτσόπουλος

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:10

 Όλες οι προτάσεις της νέας προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Νικολέττας Μπασδέκη για τη σύνθεση του καινούριου ΔΣ, υιοθετήθηκαν πλήρως και κατά πλειοψηφία στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση. Έτσι η σύνθεση του νέου ΔΣ, όσον αφορά στα αξιώματα προέρχεται από την πλευρά της προέδρου ενώ ο πρώτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την πλευρά της ομάδας Καλογερά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας συγκροτήθηκε χθες το απόγευμα σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Νικολέττα Μπασδέκη

Α΄ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μπραζιώτης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Γιαγλάρας

Γεν. Γραμματέας: Ανδρέας Ανδριτσόπουλος

Ταμίας: Φαίδρα Γκάγκα

Μέλη είναι οι: Αντώνης Γραβάνης, Νικόλαος Κολοκυθόπουλος, Ευάγγελος Διανελλάκης, Πέτρος Δημοβέλης, Κυριάκος Σουλακούδης, Φώτιος Αστερίου, Κώστας Βελησσαρίου, Δέσποινα Μίγα, Βασίλης Βράκας και Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου.

*Όσον αφορά στην ψηφοφορία τώρα είχαμε τα εξής:

Για τη θέση του α’ αντιπροέδρου η πλευρά Μπασδέκη πρότεινε τον Μπραζιώτη, που προερχόταν από την ομάδα Καλογερά. Ο Μπραζιώτης κέρδισε με 8-7 ψήφους τον Αντώνη Γραβάνη.

Για τη θέση του β’ αντιπροέδρου ο Γιαγλάρας, που αποτελούσε και την πρόταση Μπασδέκη, είχε μια ψήφο παραπάνω (8-7) από τον ανεξάρτητο Κολοκυθόπουλο που αυτοπροτάθηκε.

Για τη θέση του γενικού γραμματέα ο Ανδριτσόπουλος ήταν πρόσωπο κοινής αποδοχής καθώς προτάθηκε από όλους. Πήρε 14 ψήφους ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Για τη θέση του ταμία, η Φαίδρα Γκάγκα που προτάθηκε από την Μπασδέκη πήρε 8 ψήφους έναντι 7 της ανεξάρτητης Μίγα η οποία αυτοπροτάθηκε. Για τη θέση του β’ αντιπροέδρου όπως και γι’ αυτήν του ταμία, η πρόταση της πλευράς Γραβάνη ήταν να την καταλάβει κάποιος ή κάποια εκ των τριών ανεξάρτητων.

*Εθιμοτυπική επίσκεψη στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας πραγματοποίησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΣΛ, Δημήτρης Κατσαρός ο οποίος ευχήθηκε καλή θητεία.

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass