ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Προεδρική αναβάθμιση Γ. Μπαρτζώκη

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 17:20

Νέο αξίωμα για τον πρόεδρο του κόμματος «Ταυτότητα Δανειοληπτών», καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε «εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Συνδέσμου με την επωνυμία Ελληνοαμερικανικός Σύνδεσμος, που εδρεύει στη Λάρισα, ο Μπαρτζώκης Γεώργιος του Νικολάου με απόφαση του ΔΣ, όπως σας επισυνάπτουμε».

Το εν λόγω πρακτικό της συνεδρίασης αναφέρει: «Στην Λάρισα σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και εντός του γραφείου της καταναλωτικής οργάνωσης «Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών» συνήλθε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με θέμα την εκλογή προέδρου του συλλόγου , μετά τον θάνατο του προηγούμενου προέδρου Τοπούζα Βασιλείου. Παρέστησαν τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομόφωνα εκλέχτηκε ως νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Ελληνοαμερικανικός Σύνδεσμος» ο Μπαρτζώκης Γεώργιος μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος του συλλόγου». Το πρακτικό υπογράφουν ο αντιπρόεδρος Γ. Μπαρτζώκης, η γ. γ. Ανδρονίκη Μπελτέ και η ταμίας Αικατ. Τσιμπώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass