ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

Με αισιοδοξία ο Τύρναβος υποδέχτηκε το 2018

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 22:35
Από την πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στον Τύρναβο Από την πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στον Τύρναβο

Με ανταλλαγή θερμών ευχών, μέσα σε γιορτινό κλίμα και σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας παρά τις οικονομικές δυσκολίες, υποδέχτηκε ο Τύρναβος το νέο χρόνο 2018, συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων.

 Προχθές Δευτέρα πρώτη ημέρα του χρόνου, το πρωί, με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή, έγινε η έπαρση της σημαίας στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, προεξάρχοντος του αρχιερατικού επιτρόπου Τυρνάβου αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού Ζαφειρίου και τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της πόλης με την ιδιαίτερη συμμετοχή του για δεκαετίες, συνταξιούχου σήμερα ιερέα του μητροπολιτικού ναού της Παναγίας Φανερωμένης πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Καρυώτη ενός ιερέα ιδιαίτερα αγαπητού και στον Τύρναβο.

Στη συνέχεια, μέσα στον ναό, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, σημείωσε με έμφαση: «Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. Μια χρονιά που δυσκόλευσε όλους τους Έλληνες.

Στην αυγή του 2018 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.

Ο Δήμος Τυρνάβου είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτήν την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει αυτές τις Άγιες Ημέρες, αλλά και από την εμπειρία που αποκτήσαμε το προηγούμενο διάστημα, θα δώσουμε τη μάχη, ώστε το 2018 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας πιο μπροστά.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη – με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία – με αλληλεγγύη μεταξύ μας – με ελπίδα και Δύναμη για προκοπή. Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018».

Σε ανάλογο ύφος και με αισιοδοξία και οι ευχές του αντιδημάρχου Αμπελώνα κ. Γιώργου Κουτσοδήμου κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, επίσημοι και δημότες κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της πόλης του Τυρνάβου όπου ο δήμαρχος και το δημοτικό Συμβούλιο παρέθεσαν δεξίωση.

Στις εκδηλώσεις στον Τύρναβο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Ψύρρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη, κ. Χρήστος Τσιόπας και Κωνσταντίνος Κουλιός, o υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου κ. Γεώργιος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάκης Κατσικαβέλας, Νίκος Μαλάκος, Αστ. Ροντούλης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών κ.α.

Στον Αμπελώνα παρευρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α. Τέλος και στον Αμπελώνα ακολούθησε δεξίωση στη μεγάλη αίθουσα του πρώην δημαρχείου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass