Χοροεσπερίδα Λαρισαίων αστυνομικών

• Οργανώθηκε από την ΕΑΛ στον «Μύλο 1927»

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2018 17:21

Με επιτυχία διοργανώθηκε προχθές η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ) στο κέντρο διασκέδασης Μύλος 1927.


Η αίθουσα του Μύλου, όπως σημειώνεται από την ΕΑΛ «γέμισε από συναδέλφους, φίλους και πολίτες της Λάρισας τιμώντας έτσι με την πολυπληθή παρουσία τους το Σωματείο μας. Το μουσικό σχήμα του Μύλου κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες αμείωτο το κέφι και τη ζωντάνια των παρευρισκομένων σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, κέφι και χαρά, απαλλαγμένοι από τις δυσκολίες και την καθημερινότητα του δύσκολου ρόλου μας ως υπερασπιστές της ασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών.
Επίσης το σωματείο μας δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο διέθεσε μέσω της πώλησης των καρτών εισόδου χρηματικό ποσό προς ενίσχυση και ανακούφιση οικογένειας η οποία είχε την ατυχία παραμονές Χριστουγέννων να καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, η κατοικία της στο Μόδεστο».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος,ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας Γεώργιος Κουλιάκης, ο πρόεδρος και ο ταμίας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Θεσσαλίας Αγάπιος Χαρακόπουλος και Χρήστος Καλούσιος αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Ιωάννης Αναγνώστου, ο πρόεδρος και ο οργανωτικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Βασίλειος Νάκας και Σπυρίδων Κομίνης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Λάρισας Αχιλλέας Καλαμπούκας και το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ιδρύματος Εξοχών ΕΛ.ΑΣ. Λάμπρος Μητσικός.
Από τη φυσική ηγεσία του Σώματος παρέστησαν ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας ταξίαρχος Γεώργιος Αγάκος και ο ΓΕΠΑΔ Δυτικής Μακεδονίας ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας.
Επίσης παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Αθανάσιος Αδαμόπουλος και ο νομικός σύμβουλος της ΕΑΛ Δημοσθένης Γούλας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Βασίλειος Συντέτας ο οποίος τιμήθηκε από την Ε.Α.Λ. τιμής ένεκεν με αναμνηστική πλακέτα «για την ανιδιοτελή προσφορά του και την έμπρακτη στήριξή του στην ΕΛ.ΑΣ». Το ΔΣ της ΕΑΛ ευχαριστεί δημοσίως, τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τους υπεύθυνους του κέντρου διασκέδασης Μύλος 1927 για τη συνεργασία, τους αστυνομικούς και τους πολίτες που παρέστησαν στην εκδήλωση ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επίτευξη των σκοπών της ΕΑΛ. Η διοίκηση της ΕΑΛ εύχεται «το νέο έτος ας πλημμυρίσει τις καρδιές μας με περισσότερη αγάπη, συναδελφικότητα και πίστη στα ιδανικά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass