ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Βγήκαν και «ξέχασαν» να επιστρέψουν

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 22:08

Η Λάρισα για πέντε μέρες ήταν ένα απέραντο πάρτι. Φέτος τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν λίγο πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Βράδυ Παρασκευής και οι Λαρισαίοι κήρυξαν την έναρξη της πενθήμερης διασκέδασης.


Ένα απίστευτο πλήθος όλων των ηλικιών κατέκλυσε τις καφετέριες, τα μπαρ, τα κλαμπ, τις μουσικές σκηνές, τις ταβέρνες και τα εστιατόρια της πόλης. Σαν να μην υπήρχε αύριο, η πόλη για πέντε μέρες ήταν ένα απέραντο πάρτι το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Τρίτη. «Πέντε μέρες διασκέδασης, κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και από την Παρασκευή συνεχίζουμε για να πάει καλά η νέα χρονιά», έλεγαν όσοι επέλεξαν να περάσουν τις φετινές γιορτές στην πόλη.
Βγήκαν και ξέχασαν να επιστρέψουν θα μπορούσε να πει κανείς αν έβλεπε την εικόνα που παρουσίαζε το κέντρο της Λάρισας. Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έως και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ήταν όλοι μονίμως έξω. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έδιναν την εντύπωση ότι δεν άδειαζαν ποτέ. Μεσημεριανά πάρτι, ελληνικές και τζαζ βραδιές, πάρτι σαμπάνιας ήταν μερικά μόνο από τα events που διοργανώθηκαν, αλλά και ένας οικονομικά προσιτός τρόπος διασκέδασης μιας και ξεκινούσε από νωρίς το μεσημέρι. Ο καλός καιρός, τα ανοιχτά καταστήματα, οι αγορές της τελευταίας στιγμής έβγαλαν τον κόσμο έξω και η διασκέδαση τον έκανε να μείνει.
Κάποιοι το έχουν καθιερώσει, άλλοι πάλι το έκαναν για πρώτη φορά όπως λένε οι καταστηματάρχες «λίγες ώρες πριν από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, πριν το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι ο κόσμος βγήκε στο κέντρο της πόλης. Έκανε τη βόλτα του και ήπιε το ποτό του έτσι για το καλό. Βέβαια φέτος είχαμε κόσμο και τις πέντε ημέρες. Σαν να ήταν ένα ξέσπασμα, καθώς μέχρι την περασμένη Πέμπτη δεν είχαμε καταλάβει ότι έρχονται Χριστούγεννα. Ελπίζουμε να συνεχίσει να διασκεδάζει έτσι ο κόσμος και αυτή την εβδομάδα, κάνοντας καθημερινά πάρτι. Οι Λαρισαίοι διασκέδασαν, χόρεψαν και ξέχασαν για λίγο όλα όσα τον απασχολούν».
Παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο. Όσοι είχαν προνοήσει να κάνουν κράτηση ειδικά αν ήταν για φαγητό, στάθηκαν τυχεροί. Οι υπόλοιποι γύριζαν από μαγαζί σε μαγαζί μέχρι να βρουν ένα σταντ. Βέβαια, υπήρχαν και παρέες που χωρίζονταν για να εντοπίσουν πιο εύκολα μια θέση στο μπαρ προκειμένου να απολαύσουν το ποτό τους. Η διασκέδαση ξεκινούσε νωρίς το μεσημέρι για να καταλήξουν όλοι το απόγευμα σε μια μεγάλη παρέα ευτυχισμένων ανθρώπων.
Πάντως ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. «Οι προνοητικοί έχουν κάνει ήδη την κράτησή τους, ενώ άλλοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού. Αυτό που εισπράττουμε είναι ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει, να διασκεδάσει και να αφήσει για λίγο στην άκρη όλα όσα τον απασχολούν», σημειώνουν ιδιοκτήτες καταστημάτων.
Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass