ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΑ

Κοσμοσυρροή στο τρενάκι για το «Πάρκο των Ευχών»

* «Να μην υπάρχει κανένα παιδί στη Λάρισα που να μην ανεβεί στο τρένο», είναι ο στόχος του Αστικού ΚΤΕΛ, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Μιχ. Σακελλαρίου

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 22:26

Ασφυκτικά γεμάτα, από μικρούς και μεγάλους, ήταν χθες όλα τα δρομολόγια των δύο τρένων του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, με προορισμό το «Πάρκο των Ευχών».

Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές Λαρισαίων, που περίμεναν τη σειρά τους να ανέβουν στα βαγόνια και να απολαύσουν μια διαδρομή μέσα στη γιορτινή Λάρισα, με τελικό σταθμό το όμορφο «Πάρκο των Ευχών» του Δήμου Λαρισαίων, που έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών, από όλη τη Θεσσαλία.

Οι ...ατμομηχανές τους λειτουργούσαν χωρίς διάλειμμα.

Το ένα τρενάκι αναχωρούσε από την Κεντρική πλατεία, προς το πάρκο στο Αλκαζάρ και το άλλο επέστρεφε, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής κίνηση, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, η οποία διατηρήθηκε στους ίδιους ρυθμούς μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Ανά είκοσι λεπτά, νέοι επιβάτες έμπαιναν στα βαγόνια του τρένου στην Κεντρική πλατεία, όπου τους περίμενε ο Αϊ Βασίλης, προσφέροντας απλόχερα σοκολάτες και καραμέλες στα παιδιά.

Το εισιτήριο κοστίζει ένα ευρώ και όπως δήλωσε στην «Ε», ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου «αποφασίσαμε η τιμή να είναι προσιτή, με σκοπό να μην υπάρχει κανένα παιδί στη Λάρισα, που να μην ανεβεί στο τρενάκι».

Τα δρομολόγια συνεχίζονται καθημερινά, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass