ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Οι «κομμωτές της καρδιάς» πήγαν στους ηλικιωμένους

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 15:40

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας, έχουν ήδη μπει στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών λόγω των επισκέψεων και των δράσεων της εβδομάδας που πέρασε.

Όπως των μαθητών κομμωτικής του ΟΑΕΔ Λάρισας, οι οποίοι με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, Ασημίνας Χατζή, Κατερίνας Τηγανή - Κουκουρτίδου και Φανής Γκατζηρούλη, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο και κούρεψαν τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος. Τους «κομμωτές της καρδιάς» που για μία ακόμη φορά, χτένισαν και περιποιήθηκαν τους ηλικιωμένους και τους ευχήθηκαν με κεράσματα.

Το Νηπιαγωγείο της 110 Π.Μ το οποίο τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα και δώρισε χειροποίητα στολίδια στους ηλικιωμένους. Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας το οποίο επισκέφθηκε το Ίδρυμα και προσέφερε δώρα στους ηλικιωμένους και τέλος την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, η οποία σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Ιδρύματος, συνόδευσε τους ηλικιωμένους στο Πάρκο των Ευχών του Δήμου Λάρισας. Η μεταφορά τους έγινε με την προσφορά λεωφορείου από το γραφείο τουρισμού «Αθανασίου Τράβελ» ενώ ο καφές ήταν προσφορά της κ. Άννας Κοντορύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass