Υπόσχεση προσφοράς με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση

* Η Πυροσβεστική τίμησε χθες στη Λάρισα τους προστάτες της Αγίους Τρεις εν Καμίνω Παίδες

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2017 22:08
Επιδείξεις αποστολών διάσωσης και κατάσβεσης πυρκαγιών στην Κεντρική πλατεία, παρουσία του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, αντιστράτηγου Βασίλειου Καπέλιου Επιδείξεις αποστολών διάσωσης και κατάσβεσης πυρκαγιών στην Κεντρική πλατεία, παρουσία του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, αντιστράτηγου Βασίλειου Καπέλιου

«Η στάση θάρρους και αποφασιστικότητας που έδειξαν οι Αγιοι Τρεις εν Καμίνω Παίδες, το θρησκευτικό σύμβολο του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτελεί παράδειγμα για κάθε πυροσβέστη.

Θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση», ανάφερε μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, το οποίο αναγνώστηκε χθες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, Λάρισας.

Ο αρχηγός βρέθηκε μάλιστα χθες στη Λάρισα, όπου και παρακολούθησε τις επιδείξεις αποστολών διάσωσης και κατάσβεσης πυρκαγιών, που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική πλατεία, από την Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών(ΕΜΑΚ) και άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας, οι οποίες εντυπωσίασαν το κοινό, που συγκεντρώθηκε και καταχειροκρότησε τους τολμηρούς πυροσβέστες.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσε η ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας και περιλάμβαναν

Δοξολογία στο Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιου καθώς και παρουσίαση πυροσβεστικού εξοπλισμού και οχημάτων στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ήταν ανοιχτές για το κοινό.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά στις επιδείξεις χθες στην Κεντρική πλατεία,

παρουσιάστηκαν τρόποι κατάσβεσης πυρκαγιών υγρών καυσίμων και πυρκαγιάς σε μαγειρικά σκεύη οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, επιχείρηση διάσωσης ατόμων από ύψη, με γερανοφόρο όχημα και με σχοινιά με τροχαλίες, επίδειξη λειτουργίας των πυροσβεστικών σωλήνων- μάνικες πυρόσβεσης- των πυροσβεστικών οχημάτων κ.ά.

* Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας αρχιπύραρχος Αχιλλέας Τζουβάρας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας πύραρχος Ιωάννης Ράπτης, διοικητές και αξιωματικοί των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας ο εκπρόσωπος του Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Απ. Σουρλατζής, εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και φορέων της Λάρισας.

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass