ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Η Αγιά άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2017 22:39

Με ένα μήνυμα αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους, αγάπης και συνεισφοράς, ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας, σε μια πολύ όμορφη γιορτή, άναψε το βράδυ της Παρασκευής το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς, παρουσία πλήθους ανθρώπων, μικρών και μεγάλων, που χάρηκαν τις εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει η δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Καλυψώ» σε συνεργασία με συλλόγους της κωμόπολης.

Από νωρίς ψήνονταν και μοιράζονταν κάστανα, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών πρόσφερε ζεστό τσάι και παραδοσιακά τοπικά γλυκίσματα. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια από πυλό και ξύλο, να κάνουν face painting, να φωτογραφηθούν με τον Αϊ Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις νεράιδες και τα ξωτικά, τους καλικάντζαρους και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διακόσμου.

Οι μαθητές της Σχολής Χορού «Έκφραση» παρουσίασαν ένα μικρό απόσπασμα από την εκδήλωσή τους «Η δική μας Γιορτή», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οι σπουδαστές της δημοτικής Μουσικής Σχολής έψαλαν κάλαντα με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Παρόντες ήταν στις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Μάρκου, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Σμυρλής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Γιαννουλέα, Χρήστος Σκαρκάλης, Γρηγόρης Καλαγιάς, Θάνος Ολύμπιος και Γιώργος Μασούρας.

Το γιορτινό πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες ως την Πρωτοχρονιά ως εξής:

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στη «Χρυσαλλίδα», το Γυμνάσιο Αγιάς θα παρουσιάσει τη συναυλία «The magic of Christmas» με άριες και jazz διασκευές από κάλαντα όλου του κόσμου. Θα τραγουδήσουν η χορωδία κοριτσιών του σχολείου και οι Αγάπη Καραβατιά, Χάρις Λούπα, Βάνα Μάνη και Αγγελική Πατακιούτη. Στη διεύθυνση της χορωδίας και στο πιάνο θα είναι ο Τάσος Χαρμάνης, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η Δέσποινα Μπουνίτση.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από τις 3 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. στο δημοτικό γυμναστήριο, και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 10 π.μ. ως τις 8 μ.μ. στα γυμναστήρια του Λυκείου και του Γυμνασίου και στο δημοτικό γυμναστήριο, το τμήμα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου επαρχίας Αγιάς «Ερμής», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, τη δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ» και τον Α.Ο. «Δωτιέας», υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, διοργανώνει διασυλλογικό τουρνουά βόλεϊ και μίνι βόλεϊ φιλανθρωπικού σκοπού – συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του παιδιού» – με πλήθος ομάδων από τη Θεσσαλία, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στη «Χρυσαλλίδα», η Σχολή Χορού «Έκφραση» θα παρουσιάσει την εκδήλωσή της με τίτλο «Η δική μας Γιορτή».

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία, τα παιδικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία, ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος θα διοργανώσει εκδήλωση για τα παιδιά με ξυλοπόδαρο ξωτικό, Αϊ Βασίλη, face painting, ανιματέρ, μουσικό – κινητικό – θεατρικό – ομαδικό παιχνίδι επικοινωνίας, σκετς παντομίμας, διαγωνισμούς, happenings, πολλές εκπλήξεις, μάγο – ταχυδακτυλουργό, κέρασμα μηλόπιτας και κληρώσεις δώρων.

Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια συλλογής τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Υποστηρικτές των εκδηλώσεων είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς, ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της κωμόπολης, ο Μ.Π.Σ. Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», ο Γ.Σ. «Ερμής», ο Α.Ο. «Δωτιέας» και η Σχολή Χορού «Έκφραση».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass