ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Οι Πυροσβέστες τιμούν τους Τρεις Παίδες Εν Καμίνω

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2017 16:08

Το Πυροσβεστικό Σώμα, μεθαύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, εορτάζει και τιμά τη μνήμη των προστατών του Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων.  Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕΠΥΔ) Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις 10:30΄το πρωί της Κυριακής θα τελεσθεί δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, ενώ έκθεση πυροσβεστικού Εξοπλισμού θα λειτουργήσει στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, από τις 9 το πρωί έως τις 13:00. Να σημειωθεί πως κατά την ημέρα του εορτασμού, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό, έτσι ώστε να μπορούν να τις επισκεφθούν όσοι το επιθυμούν.

Να σημειωθεί πως η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Τριών Εν Καμίνω Παίδων, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00, στο κέντρο εκδηλώσεων «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα). Την εκδήλωση πλαισιώνουν το σύνολο των εν αποστρατεία και εν ενεργεία σωματείων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass