ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

* Αφαντος ο δράστης, το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 22:31
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τον χάρο με τα μάτια της καταγγέλλει ότι είδε προχθές βράδυ Τυρναβίτισσα η οποία επέστρεφε από την περιοχή του οικισμού Ρομά στο σπίτι της στον Τύρναβο όταν δέχτηκε, όπως υποστηρίζει η ίδια και με καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα ηλικίας 30 έως 35 ετών περίπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην «Ε» η κ. Φ.Τ. προχθές το βράδυ, γύρω στις 10.30, επιστρέφοντας στο σπίτι της, σε απόμερο σημείο τής έστησε καρτέρι άνδρας οδηγός ενός ασημένιου αγροτοεπαγγελματικού αυτοκινήτου. Ο οδηγός σταμάτησε και επιτέθηκε στη γυναίκα. Σύμφωνα με την παθούσα την έσπρωξε από το ποδήλατό της, την έριξε στο οδόστρωμα και με χτυπήματα προσπάθησε να τη βιάσει.

Στην προσπάθειά του ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας της έκλεινε το στόμα προκαλώντας της ασφυξία, της έσκισε το εσώρουχό της και της προκάλεσε μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με την καταγγελία την οποία επανέλαβε και στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου η κ. Φ.Τ. στην προσπάθειά της να απομακρύνει από πάνω της τον επίδοξο βιαστή, του απέσπασε τη λευκή μπλούζα που φορούσε την οποία παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου όπου υπάρχει γενετικό υλικό και στοιχεία DNΑ.

Η άτυχη γυναίκα γλίτωσε από τον άνδρα που της επιτέθηκε όταν συμπτωματικά δύο νεαροί με τα μοτοποδήλατά τους περνούσαν από την περιοχή. Ο επίδοξος βιαστής στο άκουσμα των μοτοποδηλάτων αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ανήμπορη Τυρναβίτισσα και να εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου το οποίο και διενεργεί προανάκριση.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass