ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Εργαλεία διοίκησης και Ενοπλες Δυνάμεις

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 16:19

Ημερίδα με θέμα «Εργαλεία διοικήσεως στη σύγχρονη μορφή των Ενόπλων Δυνάμεων» διοργανώθηκε χθες στο αμφιθέατρο της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ.

Η ημερίδα που ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο διοικητής της Στρατιάς, Δημ. Ζερβάκης.
Στο πλαίσιο της ημερίδας, ο σύμβουλος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Νικ. Πόδας εισηγήθηκε το θέμα «Περί ηγεσίας σε περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και αξιακής κρίσης», ο αντιστράτηγος ε.α. Δημ. Δημητρούλης εισηγήθηκε το θέμα «Ο ηγέτης, χθες, σήμερα, αύριο». Ο αναπλ. καθηγητής ΤΕΙ Κεντρ. Μακεδονίας Δρ. Παναγιώτης Νοτόπουλος εισηγήθηκε το θέμα «Η ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού», ενώ ο καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας Δρ. Βασίλης Γερογιάννης εισηγήθηκε το θέμα «Εκμαίευση και αξιολόγηση διοικητικών ικανοτήτων».
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ομιλία του εισηγητή σεμιναρίων μάνατζμεντ σε στελέχη επιχειρήσεων, συνταγματάρχη ε.α. Γεωργίου Κυριακίδη. Στην ημερίδα μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρώην ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ Ιωάν. Γιάγκος και ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπέμπης, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Λάρισας αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Απ. Βερέμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass