ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Διανομή πορτοκαλιών

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 15:40

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος Αγιάς, αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί βάσει του εγγράφου της ΚΕΔΕ με αρ. Πρωτοκ. 1859 της 21/08/2014 περί «δωρεάν διανομής αποσυρόμενων νωπών φρούτων σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων».

Η παράδοση των πορτοκαλιών θα γίνει από την Οργάνωση Παραγωγών Φρούτων Ε.Α.Σ. Αργολίδος – ΡΕΑ, με έδρα το Ναύπλιο.

Ως σημείο παράδοσης, παραλαβής και διανομής έχει οριστεί ο περιαύλιος χώρος του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Αντωνίων στην Αγιά.

Για την υπεύθυνη παραλαβή των φρούτων έχει οριστεί τριμελής επιτροπή του Δήμου, απαρτιζόμενη από τους Αναστασία Ζιούλη, πρόεδρο του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και δημοτική σύμβουλο, Ζάχο Μπατζιώλα, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς και Αντώνη Περδικούλη, εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου.

Οι ωφελούμενοι της δράσης αυτής είναι οι μαθητές όλων των βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης του Δήμου Αγιάς, οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ και του ΚΕΑ, οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, άποροι, ΑμεΑ, άτομα που σιτίζονται στο Γηροκομείο Αγιάς.

Υπεύθυνη για τον συντονισμό της όλης δράσης είναι η κ. Ζιούλη Αναστασία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24943-50115, 24943-50106, 6934-364509.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass