ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και μέλλον

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 15:18

Συνάντηση υποδοχής πρωτοετών μεταπτυχιακών φοιτητών των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας» και «Ασκηση, εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση» διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ. στο Μ. Αμφιθέατρο 2 (2ος όροφος, νέο κτίριο Ιατρικής, Πανεπιστημίου 3, Βιόπολις, Λάρισα).

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση μεταπτυχιακών προγραμμάτων αλλά και συζήτηση για το μέλλον των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα εξής: Καλωσόρισμα και παρουσίαση των απόψεων από τις αξιολογήσεις των φοιτητών του ΠΜΣ "Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας", από τον καθηγητή Κ. Γουργουλιάνη.

Διάλεξη: «Προγράμματα κι Επαγγελματική Ανέλιξη μέσα από Πιστοποίηση και Διεθνοποίηση», από τον καθηγητή Γ. Ιωάννου. Παρουσίαση του ΠΜΣ "Άσκηση και Υγεία» από τον καθηγητή Αθ. Τζιαμούρτα. Παρουσίαση του ΠΜΣ «Κλινικές Εφαρμογές Μοριακής Ιατρικής», από τον καθηγητή Αν. Γερμενή. Παρουσίαση του ΔΠΜΣ "Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση", από την καθηγήτρια Ζ. Δανιήλ. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Συμμετέχοντες: Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής του ΠΜΣ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αναστάσιος Γερμενής καθηγητής Eργαστηριακής Ανοσολογίας, διευθυντής του ΠΜΣ «Κλινικές Εφαρμογές Μοριακής Ιατρικής», Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ζωή Δανιήλ καθηγήτρια Πνευμονολογίας και διευθύντρια του ΔΠΜΣ Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γεώργιος Ιωάννου καθηγητής Διοίκησης Παραγωγής και Επιχειρησιακών Διαδικασιών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντής του ΠΜΣ MBA International. Ζήσης Μαμούρης αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αθανάσιος Τζιαμούρτας καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης, διευθυντής του ΠΜΣ "Άσκηση και Υγεία», Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass