ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΙΑΣ

Υβρίζουν μένοντας …στο σκοτάδι

Δημοσίευση: 12 Νοε 2017 17:04

Απαντητική επιστολή προς τη δημοτική αρχή Αγιάς μάς έστειλε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δώτιον Πεδίο» Γιάννης Αναστασίου.
Πρόκειται για απάντηση που αφορούσε στη διαφορετική ματιά με την οποία η δημοτική αρχή είδε τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Αγιά με αυτήν του κ. Αναστασίου, ο οποίος είχε διατυπώσει τις απόψεις του σε προγενέστερη επιστολή.
Γράφει λοιπόν:


«Κύριε Διευθυντά, στο φύλλο της 10ης Νοεμβρίου 2017, δημοσιεύσατε «Δημοτική Αρχή Αγιάς», στην οποία ο υπογράφων επικρίνει, με άκομψο θα έλεγα τρόπο, την κριτική που άσκησα μέσα από την εφημερίδα σας για την τελετή της 28ης Οκτωβρίου στην Αγιά.
Λυπάμαι που στην πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Αγιάς δεν έχουν το σθένος να υπογράφουν επώνυμα όταν εξαπολύουν μια υβριστική και σε προσωπικό επίπεδο επίθεση προς ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς.
Τόσα χρόνια που είναι σ’ αυτή τη θέση, θα έπρεπε να έχουν μάθει ότι έχουν υποχρέωση να ακούνε την κριτική, ιδίως όταν αυτή είναι ενυπόγραφη και να απαντούν σ’ αυτή (κάτι που δεν έκαναν) και όχι να υβρίζουν αυτόν που την ασκεί, ούτε να κάνουν δημόσια ψυχογραφήματα των πολιτικών τους αντιπάλων.
Θα έπρεπε να έχουν μάθει ότι οι προσωπικές και υβριστικές επιθέσεις δείχνουν ενοχή, έλλειψη επιχειρημάτων και πανικό.
Ίσως, λόγω του πανικού αυτού, έχουν μπερδέψει το φως με το σκοτάδι. Και γι’ αυτό έχουν βυθίσει τον τόπο μας στο σκοτάδι τόσα χρόνια. Ένας δάσκαλός μου, θυμάμαι, μου έμαθε πως πρέπει πρώτα να κρίνω την αξία αυτού που με «βρίζει» πριν την πάρω στα σοβαρά. Είναι μια συμβουλή που ακολουθώ πιστά.
Για την ιστορία, αντί για προσωπικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου, ένα συγγνώμη προς τον κόσμο της Αγιάς, για τις παραλείψεις τους, θα έδειχνε τουλάχιστον καλή πρόθεση.
Υ.Γ.1 Την ημέρα που δημοσιεύθηκε η υβριστική επιστολή – απάντηση της «Δημοτικής Αρχής», η Αγιά ήταν στην κυριολεξία βυθισμένη στο σκοτάδι λόγω βλάβης της ΔΕΗ. Τυχαίο, θα μπορούσε να πει κανείς.
Υ.Γ.2 Ο Εθνικός ύμνος δεν είναι τραγούδι να τραγουδιέται, ψέλνεται. Τα τραγούδια είναι για τα πανηγύρια, στα οποία όπως φαίνεται τα πάτε πολύ καλά. Αχ, αυτό το καμπαναριό. Αυτιά και μάτια έχει για να ακούει και να βλέπει. Αν είχε και στόμα...
Αναστασίου Ιωάννης,
δημοτικός σύμβουλος Δώτιου Πεδίου
και αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Αγιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass