ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ

«Αποφασιστικό βήμα για την ισχυροποίηση του αγώνα»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 16:14

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νομού Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Όπως σημειώνεται στην πρόσκληση «η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου σήμερα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για να μπει στο “γύψο” το δικαίωμα στην απεργία, η εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων, η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης και των αντίστοιχων προαπαιτουμένων μέτρων που στην κυριολεξία γονατίζουν τον λαό με φόρους και περικοπές στα εργασιακά, κοινωνικά δικαιώματα.

Η μαζική συμμετοχή και δράση αποτελεί βασική προϋπόθεση στην οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αντεπίθεσή του στη γραμμή του ταξικού αγώνα, στη διεκδίκηση αιτημάτων προς όφελος της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Μαζί δώσαμε καθημερινά τη μάχη για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα όλων των εργαζομένων με όλες τις σχέσεις εργασίας, με αποκορύφωμα το μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά των συναδέλφων συμβασιούχων - παρατασιούχων. Σήμερα το Συνδικάτο αποτελεί στρατηγείο αγώνα, αποκούμπι όλων των εργαζομένων στο κλάδο μας στον ν. Λάρισας. Κάνε το βήμα, γράψου στο Συνδικάτο, δώσε δύναμη στη δική σου δύναμη, ισχυροποίησε ένα πολύτιμο εργαλείο για την οργάνωση του συλλογικού αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας. Στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν η καλύτερη απάντηση είναι η μαζικοποίηση του Συνδικάτου.

Πάρε μέρος μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για να ενημερωθούμε, να συναποφασίσουμε, να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας» καταλήγει η πρόσκληση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass