ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε οικονομικό αδιέξοδο η Παιδική Στέγη Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 15:48

Με το Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης Λάρισας συναντήθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την κατάσταση που βρίσκεται το ίδρυμα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Όπως είναι γνωστό, η Παιδική Στέγη είναι ένα ιστορικό προνοιακό ίδρυμα για τα παιδιά, που με σημαντικό έργο εδώ και πολλές δεκαετίες. Ωστόσο, μέσα σε περίοδο κρίσης τόσο η Παιδική Στέγη Λάρισας όσο και άλλα προνοιακά ιδρύματα, αντιμετωπίζουν ουσιαστικό ζήτημα επιβίωσης.

Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για το εάν υπάρχει η δυνατότητα η Παιδική Στέγη να τεθεί υπό τη σκέπη του Δήμου Λαρισαίων, με τον κ. Καλογιάννη να τονίζει την ανάγκη της διεύρυνσης όλων των διαδικασιών που αφορούν στα θεσμικά και νομικά ζητήματα της υπόθεσης.

Στη συνάντηση μετείχαν η πρόεδρος της Παιδικής Στέγης Λάρισας Αγγελική Σιτρά, η αντιπρόεδρος Βάσω Γαλάνη και τα μέλη Δημ. Μηνάς, Αϊντα Χατζηθεοφίλου, Θ. Παπαθεοδώρου, Σολ. Φώλια, Π. Τσολάκη και Β. Βαγενά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass