ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

101 λόγοι για να γίνεις χορτοφάγος

Δημοσίευση: 02 Νοε 2017 16:12

«101 λόγοι για να γίνεις χορτοφάγος (vegan)», είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από τη συλλογικότητα “Vegan Larissa” στο πλαίσιο του Παγκόσμιου μήνα «Vegan» Τρόπου Ζωής (Νοέμβριος), μεθαύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “Εν Χώρω” (Νικηταρά 16, Λάρισα), με ελεύθερη είσοδο.

Θα προβληθεί η ομιλία του του James Wildman, «101 λόγοι να γίνεις vegan» (101 reasonstogovegan), και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τον vegan τρόπο ζωής καθώς και να δοκιμάσουν vegan εδέσματα.

Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές: «Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι άνθρωποι που αποκλείουν τα ζωικά προϊόντα (κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά, κ.α.), υλικά για ένδυση προερχόμενα από ζώα (δέρμα, γούνα, μαλλί κ.α.) καθώς και προϊόντα στα οποία έχουν γίνει πειράματα πάνω σε ζώα. Οι λόγοι που ωθούν κάποιον να γίνει vegan είναι ποικίλοι, 101 απ’ αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε και να συζητήσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass