ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στην ΕΒΖ ο νέος διευθύνων σύμβουλος Παν. Καραχάλιος

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 22:06

Συνάντηση με τους τευτλοπαραγωγούς της Θεσσαλίας θα έχει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί στην καντίνα του εργοστασίου Ζαχάρεως στη Λάρισα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ ΑΕ Παναγιώτης Καραχάλιος, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματά τους αλλά και να αναπτύξει τα σχέδια της νέας διοίκησης της Βιομηχανίας.  
Να σημειωθεί ότι μόλις ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση της ΕΒΖ, με πρόεδρο τον καθηγητή Πανεπιστημίου και πρώην πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών Παναγιώτη Αλεξάκη και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Καραχάλιο, ο οποίος προέρχεται από το στελεχικό προσωπικό της ΕΒΖ. Σήμερα αναμένεται να ανάψει το φουγάρο στο ζαχαρουργείο της Ορεστιάδας, ώστε να συγκεντρωθούν τα τεύτλα που καλλιεργήθηκαν στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Καραχάλιος διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί ομαλά η ζαχαρική καμπάνια. Όλα θα κυλήσουν ομαλά και οι τευτλοπαραγωγοί να είναι ήσυχοι και ήρεμοι ότι θα κάνουν καλές γιορτές», απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στις ανησυχίες των παραγωγών για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στις πληρωμές τους. Για την έκβαση του διαγωνισμού πώλησης των δύο θυγατρικών της Σερβίας, ο οποίος ήταν ίσως ο βασικότερος λόγος που οδήγησε τελικώς σε παραίτηση την προηγούμενη διοίκηση, ο κ. Καραχάλιος δήλωσε πως άμεσα, πιθανώς εντός της τρέχουσας εβδομάδας, θα υπάρξει συνάντηση με την πιστώτρια Τράπεζα Πειραιώς και με τον μέτοχο- εκκαθαριστή της ΑΤΕ.
Μόνο μετά τη συνάντηση αυτή θα μπορέσει η νέα διοίκηση της ΕΒΖ να τοποθετηθεί επί του θέματος. Επίσης, ο κ. Καραχάλιος δεν έκανε την όποια αναφορά στη χρηματοδότηση της εταιρίας από την πιστώτρια Τράπεζα καθώς θα πρέπει προηγουμένως να «καταλήξουν ορισμένες συζητήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass